Wie wordt de opvolger van Fred Siebelink?

KXradio-dj Fred Siebelink heeft het druk. Naar eigen zeggen is hij ‘druk’ met een cursus Grieks en doet hij wat belangrijk werk bij Arrow en Sterren.nl. Daardoor heeft Fred niet meer iedere zondagmiddag tijd voor zijn programma op KXradio. Creatief als hij is bedacht Siebelink een talentenjacht om de ideale opvolger van zichzelf te vinden: de KX Factor. Radiotalent uit Nederland kon de afgelopen weken demo’s insturen en uiteindelijk selecteerde Siebelink twee finalisten: Sander Hoogendoorn en Suzanne Stoppels (toevallig beiden dj bij Utracks). Zondag 8 februari staan de twee lijnrecht tegenover elkaar in de finale van de KX Factor.

UPDATE: Sander Hoogendoorn wint KX Factor

Beiden finalisten presenteren vanmiddag ieder een half uur op KXradio en de jury -met daarin Fred Siebelink zelf en KX-(R)oprichter Rob Stenders- bepaalt mede de winnaar die een eigen programma op het station krijgt. Ook de luisteraars van KXradio kunnen op de chat meebeslissen over wie de winnaar moet worden.

De finale van de KX Factor is zondag 8 februari tussen 14:00 en 16:00 uur te beluisteren op KXradio.nl. En dan zullen we ook weten wie ‘the next Fred Siebelink’ wordt.

Zie ook:
- Finale KX Factor gaat tussen twee dj’s van Utracks

Lees ook:Sander Hoogendoorn wint KX Factor
Lees ook:Finale KX Factor gaat tussen twee dj’s van Utracks
Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound
Lees ook:KXradio donderdag live vanaf Dauwpop
Lees ook:Sander Hoogendoorn naar 3FM-nacht (audio)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>