Sander Hoogendoorn wint KX Factor

Eén telefoontje naar KXradio-oprichter Rob Stenders bracht het verlossende antwoord op de vraag wie de nieuwe Fred Siebelink wordt. De finale van de zogenaamde KX Factor ging tussen Suzanne Stoppels en Sander Hoogendoorn. Beiden mochten een half uur radio maken op KXradio en maakten daarmee kans om de opvolger van Fred te worden. Het enige jurylid bleek Rob Stenders te zijn, het is immers zijn station was de redenatie van Fred. Rob koos voor Sander omdat “hij er eigenlijk al eerder had moeten zijn”. Stenders was tevreden over de muziekkeuze en de manier van presenteren van Sander.

Sander Hoogendoorn mag vanaf 15 februari 2009 iedere zondag twee uur presenteren op KXradio. Hij neemt de uren tussen 14:00 en 16:00 uur over van Fred Siebelink (die overigens nog wel op de zender te horen blijft).

Zie ook:
- Wie wordt de opvolger van Fred Siebelink?

Lees ook:Wie wordt de opvolger van Fred Siebelink?
Lees ook:Finale KX Factor gaat tussen twee dj’s van Utracks
Lees ook:KXradio donderdag live vanaf Dauwpop
Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound
Lees ook:Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sander Hoogendoorn wint KX Factor

  1. Thomas

    kwam pas vandaag achter dat suzanne hier ook aan mee deed EN in de finale stond,.. heb haar nooit echt gehoord, maar zij is toch oudcollega’tje van jou bij oog jorn? er staat wat geluid op de site van sander, ga ff luisteren! anywayz,.. congratz aan de winnaar

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway | Radioactive

  3. Pingback: Foto’s studio KXradio in Amsterdam | Radioactive

  4. Pingback: Sander Hoogendoorn naar 3FM-nacht | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>