KXradio organiseert vierde Samenzwering

KXradio organiseert volgende maand voor de vierde keer de KXradio Samenzwering. Dat klinkt heel geheimzinnig, maar het tegendeel is waar. De Samenzwering is een heel leuk feestje voor alle fans van het radiostation van Rob Stenders. Bij de vierde editie van de KXradio Samenzwering staan op het podium de artiesten Voicst, Bertolf, Dio, Marike Jager en D-A-A-N. Het feest wordt op zaterdag 14 februari 2009 gehouden in Stairway To Heaven in Utrecht. Behalve dat de artiesten de show stelen kunnen de bezoekers dat ook. Als ze hun iPod meenemen kunnen ze invloed uitoefenen op de platen die de dj’s van KXradio tussen de optredens door draaien.

Voicst brak vorig jaar definitief door met de single ‘Everyday I Work On The Road’ en speelde al op festivals als Lowlands en Noorderslag. Bertolf speelde lange tijd in de band van Ilse de Lange en zijn eerste single ‘Another Day’ werd begin dit jaar meteen 3FM Megahit. Zangeres Marike Jager speelde al op een groot aantal festivals en bracht vorig jaar haar tweede album ‘Celia Trigger’ uit en stond daarmee in de Album Top 50. Dio doet het met de single ‘Tijdmachine’ en stond al in het voorprogramma van N.E.R.D. D-A-A-N heet eigenlijk Daniel Levy en kreeg op KXradio veel airplay met zijn aanstekelijke liedje ‘Pappa Simon’.

Kaarten voor de KXradio Samenzwering zijn exclusief en gratis te verkrijgen door een email te sturen naar [email protected] Wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt en ‘vol is vol’. De zaal gaat open om 18:00 uur en het eerste optreden begint om 19:00 uur.

Vorig jaar werd de KXradio Samenzwering gehouden in poppodium Hedon Zwolle. Voor een sfeerverslag van die derde Samenzwering, zie dit verslag. Mocht je de commercie op Valentijnsdag willen ontwijken of heb je gewoon zin in een leuk feestje, dan moet je dit jaar echt bij de KXradio Samenzwering aanwezig zijn!

Zie ook over KXradio:
- Verslag derde KXradio Samenzwering [foto's]
- KXradio ook via Interactieve TV van KPN
- Drive in euh… Live In Show van KXradio
- KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren

Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:KXradio organiseert wederom een Samenzwering
Lees ook:3FM de lucht in met Bevrijdingsdag
Lees ook:KXradio volop aan het werk op Dag van de Arbeid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>