KXradio zaterdag met de Flip 2008

Hij komt er weer aan, de fliplijst van het jaar. Zaterdag 20 december presenteert KXradio de Flip 2008. Vanaf 18:00 uur zet het radiostation van Rob Stenders de platen van het afgelopen jaar op een rij en mogen de luisteraars punten geven. Volgens de traditie kunnen platen nul tot veertig punten krijgen, en maximaal tien platen krijgen vijftig punten.

De uitzending begint met het draaien van fragmenten van alle liedjes. Daarna telt de notaris alles bij elkaar op wordt de lijst direct uitgezonden. Geheel op Stenderiaanse wijze beginnen de KX-dj’s bij nummer 1 in de lijst, want dat is de beste single van het jaar. De Flip 2008 staat zaterdag vanaf zes uur vanavond hier online.

Zie ook:
- KXradio ook via Interactieve TV van KPN

Lees ook:Meerdere eindejaarslijstjes bij KXradio
Lees ook:Twee uur lang fragmenten voor de Flip 2007
Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Subtop 2000 vult zwarte gat dat Top 2000 achterlaat
Lees ook:KXradio live vanaf platenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>