Kerst op KXradio met Leo en Leo

Kerstliedjes alom op de radiostations op dit moment. Na kerst is het direct afgelopen met de “Jingle Bells”, “All I Want For Christmas” en “Flappie”. Daarom zond KXradio de speciale kerstuitzendingen al ver voor kerst uit. Popprofessor Leo Blokhuis is iedere zondag twee uur lang te horen op het radiostation van Rob Stenders en de meest recente uitzending was een kerstspecial. Verder presenteerde niemand minder dan Leo van der Goot een kerstdiner (op de radio).

 

In de show van Leo Blokhuis van 14 december laat hij twee uur lang kerstnummers horen die je niet zo snel tegenkomt op de reguliere radiozenders.

Leo van der Goot (vader van Radio 538-sidekick Jelte) was in de jaren zeventig dj bij Radio Noordzee Internationaal en later bij Hilversum 3 (voorganger van 3FM). In 2000 werd Van der Goot programmadirecteur bij RTL 4 en behaalde daar een groot aantal successen. Speciaal voor KXradio maakte hij het kerstdiner.

Zowel de show van Leo Blokhuis als die van Leo van der Groot zijn via deze link te downloaden als podcast.

Zie ook:
- KXradio nu ook via Interactieve TV van KPN

Lees ook:Leo Blokhuis heeft nog meer kerstfavorieten
Lees ook:Dik Voormekaarshow: radio op televisie
Lees ook:Dik Voormekaar Show in februari terug
Lees ook:Giel Beelen en Leo Blokhuis met hun hobby-uurtje
Lees ook:DJ Leo van der Goot ongedeerd na vliegtuigcrash

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>