Drive in euh… Live In Show van KXradio

Geef je een feestje en heb je goede muziek nodig? Dan kun je vanaf nu de KXradio Live In Show boeken, inderdaad dat is drive-in show, maar dan met een -L-. Het radiostation van Rob Stenders gaat met bekende dj's van de zender het land door om elk evenement te voorzien van voldoende muzikaal kabaal.

Met de KXradio Live In Show gaan dj's als Fred Siebelink, Maurice Verschuuren en Rob Stenders het hele land door. De show kan worden geboekt in combinatie met de gepresenteerde 'KXradio Feel Good Popquiz' (ik hoop met Fred als presentator, altijd leuk;). De gasten kunnen dan niet alleen hun muziekkennis testen maar ook echte KX-prijzen winnen.

Op de website van de KXradio Live In Show is meer te lezen over de Live In Show en is de show ook online te boeken. Proef ik hier iets van een KXradio dat op commerciële tour gaat? Of is het nog steeds "for the love of music"?

Zie ook:
- KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren
- Film over Stenders wordt écht gemaakt

Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound
Lees ook:Sander Hoogendoorn wint KX Factor
Lees ook:Geweldig! Fred Siebelink in datingshow Take Me Out (video)
Lees ook:Downtown Café weer live op KXradio
Lees ook:KXradio maakt 8 uur live radio vanaf Parkpop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>