KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren

Het enige dat KXradio nog ontbreekt is een etherfrequentie, maar voor de rest slaagt het station van Rob Stenders goed in een brede distributie van de zender. KXradio begon als internetzender maar is tegenwoordig in een aantal digitale kabelpakketen opgenomen en men zit niet stil bij het station met liefde voor muziek.

KXradio is nu via profielensite Hyves en via iGoogle te beluisteren. Liefhebbers van KX kunnen een webplayer als gadget op hun persoon-lijke Hyves-pagina plaatsen. Hetzelfde geldt voor iGoogle, een geper-sonaliseerde startpagina. Met de KX-player op je Hyves kun je niet alleen zelf naar KXradio luisteren, maar ook bezoekers van je profiel kunnen er gebruik van maken.

Voor het toevoegen van deze gadget, check even deze instructies op de site van KXradio.

Meer KXradio:
> Radioactive.blog.nl/kxradio

Lees ook:Voor het eerst radio op Hyves
Lees ook:Nog meer radio op Hyves
Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:KXradio ook via Interactieve TV van KPN
Lees ook:Drive in euh… Live In Show van KXradio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>