Hitradio Veronica zendt Jaarmix 2010 uit

Het jaar loopt ten einde en dus gaan mensen allerlei lijstjes met ‘de beste muziek van 2010′ maken. Mij lukt dat nooit zo goed… er is zoveel goede muziek uitgebracht, ik ben het overzicht een beetje kwijt. Misschien kan Juri Verstappen je helpen: voor Hitradio Veronica maakt hij de Jaarmix 2010 met daarin de beste muziek van dit jaar. Het beste van 2010 in één uur.

Uitzendtijden

De Jaarmix 2010 wordt op 24 december uitgezonden, tussen 18.00 en 19.00 uur bij Hitradio Veronica. De herhaling is te horen op oudejaarsavond op hetzelfde tijdstip.

Welke muziek?

In deze mix zitten de allerbeste dancetracks van dit jaar verwerkt. Van Lady Gaga’s Alejandro, Firework van Katy Perry tot de hits van David Guetta: ze komen allemaal voorbij binnen de jaarmix.

DJ Juri Verstappen: “Met een jaarmix krijg je het ultieme eindejaarsgevoel. Het hele muziekjaar in een uur opnieuw beleven in één mix, dat is gewoon genieten. Er zijn altijd veel jaarmixen, maar deze mag je zeker niet missen. Dit is de enige echte, met alleen maar lekkere dance en house hits!”

Lees ook:HitRadio sluit af met Jaarmix 2009
Lees ook:Jaarmix 2009 met kerst en oudjaar op HitRadio
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:Jaaroverzicht NOS Headlines vanavond op 3FM
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>