Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post

HitRadio start het nieuwe jaar direct met een nieuwe programmering. Zo wordt vanaf vrijdag 1 januari 2010 de ‘HitRadio Top 30′ voortaan gepresenteerd door Veronica-dj Patrick Kicken. De lijst werd sinds eind juni gepresenteerd door Jeroen Post, maar hij is vanaf 2010 één keer per week te horen op SLAM!FM. Daarom neemt Kicken de presentatie van de Top 30 op HitRadio over.

De ‘HitRadio Top 30’ is de officiële countdown van de 30 populairste hits van nu en wordt samengesteld door Stichting Nederlandse Top 40 in opdracht van HitRadio.

De lijst is gebaseerd op airplay-gegevens van populaire jongerenstations, downloads en waarderingen van nummers via het online HitRadio musicpanel. De HitRadio Top 30 is vanaf 2 januari 2010 elke zaterdag tussen 15:00 uur en 17:00 uur te horen.

Patrick Kicken: “Ik vind het echt super om iedere week de 30 grootste hits van dit moment te gaan draaien, bij het jongste radiostation van Nederland. En dat ik daarnaast ook elke zondagmiddag PK @ Hitradio.nl, van 15 tot 17u. blijf presenteren is natuurlijk een geweldige combinatie!

HitRadio vernieuwt verder onder meer de ClubNight programmering. Juri Verstappen presenteert op vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur zijn ‘HitRadio Hitmix’. DJ Aaron Ross brengt luisteraars ’s nachts tussen 02:00 en 04:00 uur in party-stemming met ‘Defected In The House.’

ZIE OOK:
- TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio
- Patrick Kicken met actuele hits bij TMF Hitradio
- Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio

Lees ook:Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
Lees ook:Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Patrick Kicken begint vandaag aan nieuw avontuur

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post

 1. mediaman

  Weet je wat ik zo jammer vind? Dat deze site, ooit toonaangevend en met veel eigen nieuws, steeds meer een copy/paste doorgeefluik van PR-afdelingen van radiostations wordt. Waar is de echte journalistiek gebleven, waar zijn de inside-news of iig boeiende beschouwingen? Dit blog is zo compleet overbodig aan het worden.

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Als jij je echte e-mailadres opgeeft in het reactievenster, zal ik het je helemaal uitleggen!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>