My Radio en Joop van Ende lanceren musicalradiostation

Luister je iedere week trouw naar Musical Moods met Frits Sissing op Radio 2? Dan kun je nu genieten van een radiostation dat constant musicalmuziek laat horen. MyRadio en Joop van den Ende Theaterproducties hebben de afgelopen maanden de mooiste film- en musicalmuziek verzameld en op één station geplaatst. De grootste en populairste hits hoor je op dit speciale MyRadio-station.

Reden om dit station te lanceren is de premiere van de musical Sister Act op 3 maart. Speciaal hiervoor kun je op MyRadio al vóór 3 maart de Nederlandse muziek horen uit de musical. Om alvast in de stemming te komen.

Het station is te vinden op MyRadio.nl. Links onderaan kun je door de stations heen scrollen, kies dan vervolgens voor ‘Musical & Film’. Met MyRadio kun je ook nog eens heel gemakkelijk een persoonlijk station creëren. Door bij ieder nummer een duim omhoog of omlaag te geven kun je er voor zorgen dat een nummer vaker, of niet meer voorkomt.

Het ziet er naar uit dat MyRadio de komende tijd met meer themastations komt. Twee weken geleden kwamen ze bijvoorbeeld al met een speciaal carnavalsstation.

Lees ook:Musical Top 50 in oktober op Radio 2
Lees ook:MyRadio komt met een Koningslied station
Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio
Lees ook:MyRadio komt met een Songfestival station
Lees ook:Musical Top 50 op Radio 2: Elisabeth favoriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>