Streektaal Top 48 op lokale omroepen

Op een flink aantal lokale omroepen en internetstations wordt in maart de Streektaal Top 48 uitgezonden. Jij kunt  uiteraard helpen om de lijst samen te stellen door je eigen Streektaal Top 5 op te sturen. Ik heb zelf ooit de Streektoal Top 20 gepresenteerd op Radio Drenthe en toen stonden o.a. deze nummers in de lijst:

-          Skik – Op Fietse

-          Rowen Heze – Bestel Mar

-          Normaal – Oerend Hard

-          Ede Staal – het het nog nooit zo donker west

-          De Kast – Nije Dei

Het zijn zomaar een paar suggesties, doe er mee wat je wil. De lijst staat op dit moment gepland op Hofstreek FM, A28 FM Staphorst, Ozo Noordoostpolder, Radio 350, RegioFM 93.9, Omroep Menterwolde, 527 Noordoostpolder, Radio Loco Coevorden, RTV Raalte, RTV ZOo Zwolle en Radio Centraal Stellingwerf. De lijst wordt gepresenteert door Ben Nijkamp. Omroepen die deze lijst willen uitzenden kunnen zich ook aanmelden via Facebook.

 

Lees ook:Lokalo van de week: Omroep 527
Lees ook:Aftrap stemmen voor de Homo 100
Lees ook:Regionale omroepen komen met iPhone- en Android-apps
Lees ook:Zonnige hitlijst voor alle lokalen en internetradio
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>