SLAM!FM volgende week met een nieuwe programmering

Vanaf volgende maandag 4 februari start SLAM!FM met een nieuwe dagprogrammering. Er is een naamswijziging, kortere shifts voor Martijn La Grouw en een nieuw talent in de middag.

Martijn La Grouw stond eerst iedere dag van half 1 tot half 5 geprogrammeerd, maar dat gaat veranderen. Hij gaat in de nieuwe programmering elke dag ‘Middag Martijn’ presenteren tussen 12:00 en 15:00. Ook ‘The Beat Goes On’ veranderd, maar alleen de naam. Vanaf volgende week heet dit namelijk SLAM!WERKT. In de middag komt er een nieuw talent: Joost Burger. Hij maakte de afgelopen weken al een programma in de zondagnacht, maar krijgt nu de kans om zich doordeweeks te bewijzen. Hij gaat ‘The Beat Goes On’ presenteren tussen 15:00 en 17:00. Eerder maakte Joost radio bij het regionale station Wild FM.

Joost Burger: “Dit is een droom die eindelijk uitkomt! Mijn eigen programma op een landelijk radiostation. SLAM!FM en ik zijn volgens mij een ideale combinatie: jong en positief. Elke dag om 15.00 uur trek ik mijn startpistool en trappen we met The Beat Goes On af voor de eindsprint van de werkdag. Zie het als een dagelijks shot epo, maar dan muzikaal en vol positieve energie!’”

Aan de rest van de programmering is niets veranderd. Met deze nieuwe programmering is SLAM!FM af van de shift wisselingen op het halve uur.

 

Lees ook:Michael Blijleven doet ochtendshow SLAM!FM
Lees ook:Lex Gaarthuis naar 100% NL, Joost Burger neemt plek in
Lees ook:Menno de Boer éénmalig terug op SLAM!FM
Lees ook:Huh? Starttijd ‘The Beat Goes On’ om 12:30 uur
Lees ook:Joost Burger en Igmar Felicia de tijdelijke nieuwe Avondploeg op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>