Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM

HitRadio-dj Jeroen Post is komend jaar ook op jongerenzender SLAM!FM te horen. Dat meldt Radio.nl. De oud-VJ van TMF maakte eerder dit jaar zijn comeback op de radio door de hitlijst te gaan presenteren op HitRadio, dat tot voor kort onder de naam TMF HitRadio door het leven ging. Vanaf 2010 zal Post ook wekelijks op SLAM!FM te horen zijn, elke zondagavond van acht tot negen uur.

Volgens Radio.nl gaat de radio-dj het programma ‘Slam NL’ presenteren dat zich richt op Nederlandse producties en inzicht geeft in de nieuwste ontwikkelingen in urban, pop en dance.

Daarnaast krijgt nieuw talent een belangrijke plek. SLAM!FM wil met het nieuwe radioprogramma van Jeroen Post talent ‘een extra podium geven en laten horen hoe toonaangevend Nederland is in de muziekindustrie wereldwijd’.

Zie ook:
- Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
- TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio

Lees ook:Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM
Lees ook:Jeroen Post terug op 100%NL
Lees ook:SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal: SLAM!HARDSTYLE

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM

  1. andre van hagen

    slam!fm de beat is on de beat laat je radio schudden hou hem vast voor de radio kapot valt mijn oor staat open en luister wat er in komt en dat is de muziek van het radio station slam!fm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>