SLAM!FM aan de glühwein in Zell Am See

Radiostation SLAM!FM openende afgelopen zomer een café in Chersonissos op het Griekse eiland Kreta. Die vakantiebestemming is op een aantal bejaarden na nu helemaal uitgestorven, in ieder geval zit de doelgroep van het jongerenstation in de winter liever in de sneeuw. Daarom verhuist SLAM!FM met de seizoenen mee naar de wintersportgebieden en opent de zender een Slam!Café in het Oostenrijkse Zell Am See.

 

Bij de opening van de kroeg op het Kreta gaf de radiozender aan de komende jaren nog meer Slam!Cafés te openen op populaire jongerenbestemmingen. Zell Am See is na het zomercafé in Chersonissos de tweede horecatent van SLAM!FM.

Zie ook:
- SLAM!FM gaat met de jeugd mee naar Kreta
- SLAM!FM zoekt Beste Beat van 2008

Lees ook:Slam!FM gaat met jeugd mee naar Kreta
Lees ook:SLAM!FM opent tweede eigen café
Lees ook:‘Infinity’ van Guru Josh heeft Beste Beat 2008
Lees ook:SLAM!FM zoekt Beste Beat van 2008
Lees ook:SLAM!FM zoekt de Beste Beat van 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “SLAM!FM aan de glühwein in Zell Am See

  1. Pingback: ‘Infinity’ van Guru Josh heeft Beste Beat 2008 | Radioactive

  2. Pingback: SLAM!FM volgt Dakar Rally 2009 | Radioactive

  3. Pingback: SLAM!FM opent tweede eigen café | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>