Nieuwe website voor SLAM!FM

De webdesigners hebben niet stilgezeten afgelopen zomer, want naast Q-music heeft ook SLAM!FM een compleet nieuwe website. Door de drukte met KEI Radio is het me even ontgaan, maar Slam heeft sinds vorige week een gewijzigde site (terwijl de oude versie nog niet zo heel oud was volgens mij).

 

Voor de nieuwe site wordt opnieuw veel wit gebruikt. Daarnaast natuurlijk ook de typische SLAM!FM-roze kleur, genaamd magenta. Het vernieuwde slamfm.nl is mijn inziens door de compactheid een stuk overzichtelijker geworden.

De diverse blokken op de site met mooie rondingen (in plaats van strakke rechthoeken) lijken populair in radioland, want dergelijke ontwerpen vinden we ook op de sites van Q-music, Sky Radio en 100%NL. Nu Radio 538 en 3FM nog een nieuwe homepage en iedereen is weer up to date

Zie ook:
- Compleet nieuwe look voor Q-music

Lees ook:Nieuwe website voor KXradio
Lees ook:3FM vernieuwt website compleet
Lees ook:Nieuwe website voor Radio Veronica
Lees ook:Voor de freaks: nieuwe studio Q-music [Video]
Lees ook:Nieuwe website voor ‘Giel’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe website voor SLAM!FM

 1. Bastiaan

  Is al langer dan vorige week hoor, volgens al vanaf begin augustus.

    /   Reply  / 
 2. Maarten

  Ik had het ook al geschreven bij de qmusic bericht maar ik vind de nieuwe site van slamfm echt erg goed. Je ziet wel dat ze nog bezig zijn, maar vergeleken met de vorige site is dit echt 400% beter ik kan nu tenminste wat vinden op die site!

  De oude site was volgens mij opgefrist in januari of zo, maar dit is echt een gloednieuwe site en heeft denk ik lang geduurd om te maken want er zit echt ontzettend veel in. Ze hebben ook een bericht geplaatst : http://www.slamfm.nl/page/radioweblogdetail/1148

  wel grappig al die nieuwe radio sites! slamfm, qmusic en radio2… nu 538 nog want die site is echt lelijk!

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @Maarten: Ze hebben het op de website over “maanden keihard werken”. En eerlijk is eerlijk, ze hebben er inderdaad hard aan gewerkt. Veel beter dat die update van eerder waar je het over had! Die pictogrammen als navigatie zijn cool, heb ik nog weinig op andere sites gezien.

  De site is nog wel BETA :)

    /   Reply  / 
 4. alek vidakovic

  gaan wee nieuwe weblog in 20010 maken slam fm
  van straat ik vind de nieuwe site van radio slam fm
  wordt veetcool

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>