Sky Radio commercieel marktleider Vrouw 20-34 jaar

Sky Radio is in de doelgroep Vrouw 20-34 jaar marktleider onder de commerciële radiozenders. Het marktaandeel is binnen 5 jaar ruim verdubbeld naar 18%. Dit blijkt uit de luistercijfers van de meetperiode dec’14 – jan’15, die NLO/GfK vandaag publiceerde.

Sky Radio blijft de grootste radiozender op 10+ met een bereik van bijna 3,6 miljoen unieke luisteraars per week. Daarnaast is het station ook de bereiksleider in de doelgroep Vrouw 20-34 jaar geworden. Geen ander radiostation weet zoveel jonge vrouwen aan zich te binden en te bereiken.

Lees ook:Enrique Iglesias te zien in nieuwe commercial Sky Radio
Lees ook:Sky Radio draait de keuze van de vrouw
Lees ook:‘Website van Caz! druk bezocht’
Lees ook:Vrouwen krijgen eigen radio-uurtje
Lees ook:Doelgroep Caz! v/m 20-34

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>