90′s @ 9 op Sky Radio

The nineti es zijn hot. Radio Veronica en Q-music zenden in de komende weken allebei een 90’s hitlijst uit. Sky Radio lanceert vanaf 26 januari een dagelijks programma waarin je alleen maar 90’s muziek hoort.

De non-stop muziekzender komt met ‘The 90′s @ 9′: een uur lang de beste toppers uit de jaren 90. Luisteraars kunnen vanaf 26 januari iedere werkdag bepalen welke hits om 09.00 uur te horen zijn. The 90’s @ 9 waren voor het eerst in oktober 2009 te horen op het radiostation. In juni 2010 werd het item weer van de zender gehaald. Sky Radio zegt dat 90’s @ 9 nu op veler verzoek terug komt.

Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start
Lees ook:Veronica’s 90′s Top 590 in de herhaling
Lees ook:Stembussen 3FM 90s Request Top 100 geopend
Lees ook:3FM lanceert op vrijdag: artiest van de dag
Lees ook:Sky Radio start de werkdag met 90′s at 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>