Win een jaar lang gratis leven bij Sky Radio

Luisteraars van Sky Radio maken deze maand kans op een jaar lang gratis leven. De non-stopzender betaalt een jaar lang de huur of hypotheek, de boodschappen, de benzine en zelfs de vakantie. Het gaat hierbij om een bedrag van maximaal 35.000 euro.

Elke dag maakt Sky Radio het codewoord van de dag bekend. Het codewoord moet je sms-en naar de radiozender of door te geven via de Facebook app.Om de actie onder de aandacht te brengen is Sky Radio een grootse buitenreclamecampagne gestart met onder meer posters in bushokjes.

Lees ook:Giel Beelen start AMBER ALERT actie
Lees ook:Holland Doc Radio maakt reeks minidocumentaires met Facebookverhalen
Lees ook:De Verborgen Microfoon van start op Q-music
Lees ook:Eén Jaar Gratis Leven met Sky Radio
Lees ook:Q-music komt met De Verborgen Microfoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>