Sky Radio Christmas Award voor Alain en Dane Clark

A lain Clark en zijn vader Dane winnen de Sky Radio Christmas Award. Hun kerstnummer Going Back For Christmas is door Sky Radio uitgeroepen tot de beste nieuwe kersthit van het jaar.

De Sky Radio Christmas Award wordt elk jaar uitgereikt aan de artiest met de beste nieuwe kersthit. De jury bestaat uit de Music Directors van Sky Radio. Vorig jaar ging de award naar de finalisten van The Voice Of Holland met het nummer Christmas Hearts.

Alain Clark: ‘Ik ben zeer vereerd met deze award. En deze prijs is uiteraard ook voor mijn vader.’

Jan-Willem van Engelen, Program Manager Sky Radio: ‘Wij zijn ontzettend blij met alle nieuwe kerstnummers die dit jaar zijn uitgebracht. Nederlandse artiesten zoals de Common Linnets en Simon & Miss Montreal hebben een kerstplaat uitgebracht. Alain en Dane Clark zijn met het nummer Going Back For Christmas de grote winnaars van de Sky Radio Christmas Award. Het gevoel dat zij als zoon en vader met hun kerstnummer overbrengen, past heel goed bij deze tijd van het jaar.’

Lees ook:Coen en Sander zoeken de Kersthit van 2009
Lees ook:Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt
Lees ook:Ruud de Wild en Alain Clark maken koffiecommercial
Lees ook:Na zomerhit nu ook een kersthit voor Priscilla
Lees ook:Mariah Carey stoot Wham! van de troon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>