Sky Radio gaat weer helemaal los met kerst

Vandaag is het nog volop genieten van Sinterklaas, maar morgen kunnen alle kerstregisters weer open. Vanaf zaterdag 6 december is de nieuwe Sky Radio kerstcommercial op televisie te zien. Pharrell Williams, Ed Sheeran, Michael Bublé, David Guetta, Train, Miss Montreal en Nick & Simon zijn de wereldartiesten die dit jaar een kerstgroet in de tv-commercial uitbrengen. Voor Nick & Simon is het de derde keer dat ze een rol mogen spelen.

Natuurlijk komt ook de Kerstman voorbij. Verder rijden in de maand december opnieuw twee kersttrams rond door Amsterdam. Alsof dat nog niet genoeg is gaat Sky Radio ‘The Christmas Station’ deze maand ook nog eens promoten via duizenden abri’s en mupi’s. Ook brengt Sky  200.000 Boomerang kaarten in omloop en start het non-stop radiostation een uitgebreide online campagne in december. Tot slot komt er ook nog een Christmas top 101! Als je wil, mag je hier stemmen.

Sterkte, als je moet luisteren naar al die kerstmeuk! Veel plezier als je mag luisteren.

 

 

Lees ook:Nick en Simon stemmen brengen eerste stem uit op Sky Radio Christmas Top 50
Lees ook:Nick & Simon op nummer 1 in de Hollandse 100 van RadioNL
Lees ook:Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor
Lees ook:Sky-publiek stuurt muziekgarantie ook met vakantie
Lees ook:Zingende radio-billboards promoten 104.6 RTL Berlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>