Sky Radio Summerhits weer on-air

Terwijl de temperatuur langzaam blijft stijgen naar zomerse hoogte en Nederland last heeft van droogte, kan iedereen weer 24 uur per dag non stop naar de beste zomerhits luisteren: het online radiostation Sky Radio Summerhits is weer van start gegaan! Vorig jaar zond het Sky Radio-station voor het eerst uit. Het online station Sky Radio Summerhits is alleen online te beluisteren. Dit kan via Skyradio.nl en de Sky Radio apps voor o.a. Apple en Android. Ook het ‘échte’ Sky Radio doet iets met de zon: dit jaar zal weer de Sky Radio Zomerhit Top 101 voorbij komen. De lijst wordt op dinsdag 21 juni uitgezonden. Luisteraars kunnen vanaf aanstaande maandag 6 juni hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer en daarmee kans maken op een leuke prijs.

Lees ook:Sky Radio zendt Zomerhit Top 101 nóg een keertje uit
Lees ook:Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101
Lees ook:Sky Radio start zomer met nieuw station ‘SummerHits’
Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio
Lees ook:Radio Veronica sluit het jaar af met 90′s Top 590

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>