Sky Radio Group maakt commercials interactief

De Sky Radio Group heeft per vandaag online players met unieke functionaliteiten en real-time streaming gelanceerd. In deze players worden nu tijdens de reguliere commercialblokken de websitelinks van adverteerders geplaatst. De Sky Radio Group biedt als eerste radio-exploitant deze nieuwe service standaard aan.

Voor adverteerders blijven naast de websitelinks ook de (video-) pre-roll en de co-ad als advertentiemogelijkheid bestaan.

Als upgrade kunnen adverteerders ook hun campagnebeeld, aangepaste linktekst of logo in de player plaatsen. Luisteraars kunnen met de nieuwe functionaliteiten hun favoriete nummer via de diverse social media-platforms als Twitter, Facebook en Hyves direct aan vrienden kenbaar maken. Daarnaast kunnen de door de stations gedraaide muziektitels direct besteld worden via iTunes en bol.com.

Dennis Landman, Sales Directeur Sky Radio Group: “Het is sterk om te zien dat wij als de Sky Radio Group de websitelink als eerste standaard aan onze adverteerders kunnen aanbieden. Hiermee worden radiocommercials voor het eerst interactief en kunnen luisteraars direct online overgaan tot actie bij die adverteerder.”

Charley Moolhuizen, Operational Manager Interactive Media Sky Radio Group: “Dit is een volgende stap in het steeds verder verbeteren van de ‘user experience’, voor zowel onze luisteraars als onze adverteerders. In de loop van dit jaar gaan we nog meer nieuwe features aan de Sky Radio Group-players toevoegen en worden programmaonderdelen als het weer en verkeer binnenkort ook interactief!”

Lees ook:Sky Radio Group start radiocommunity
Lees ook:Nog meer radio op Hyves
Lees ook:CLO-luisteronderzoek start met Gouden Standaard
Lees ook:Bart van Hal terug als Marketing Director bij Sky Radio Group
Lees ook:Meer reclamegeld naar radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sky Radio Group maakt commercials interactief

  1. Kees

    Doe eerst maar eens een afwisselende playlist en niet dag in dag uit dezelfde muziek. Dan ga ik nog eens een keer luisteren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>