Sky Radio in actie na klachten van luisteraars

Sky Radio 101 FM is na klachten van luisteraars iets naar rechts geschoven in de ether. De frequenties van het station zijn in Breda en Tilburg zijn woensdag gewijzigd: In Breda verhuisde de zender van 101.6 FM naar 101.7 FM en in Tilburg van 101.8 FM naar 101.9 FM. Luisteraars in Brabant kunnen daardoor zonder hinderlijke storing luisteren naar het non-stop muziekstation.

Op deze nieuwe frequenties wordt het FM-signaal van Sky Radio minder gestoord door andere binnen- en buitenlandse zenders in de drukbezette, Brabantse ether.

Klachten

Met deze wijziging wordt gehoor gegeven aan een veelgehoorde klacht van Brabanders die Sky Radio vooral in de auto niet overal ongestoord konden beluisteren. Luisteraars in Breda en Tilburg en de omgeving daarvan zullen een direct merkbare verbetering van de ontvangst ervaren.

De frequentiewijziging wordt door (auto-)radio’s met RDS automatisch ingesteld. Voor Sky Radio luisteraars via de kabel verandert er niets.

ZIE OOK OVER SKY:
- Sky Radio geraakt door slechte advertentiemarkt
- ‘Helft van alle Nederlanders luistert naar Sky Radio’

Lees ook:Beter ontvangst Radio Veronica
Lees ook:Oplossing ontvangstproblemen Noord-Holland lastig
Lees ook:Slechte ontvangst Radio 1, 2 en 3FM in Noord-Holland
Lees ook:Ontvangst Radio 4 in grote steden beneden de maat
Lees ook:100% NL verbetert ontvangst in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>