Sky Radio zoekt de ultieme Michael Jackson hit

Michael Jackson is na zijn dood onverminderd populair. Opvallend daarbij is dat vooral de jongere luisteraars de ‘King of Pop’ opnieuw ontdekt hebben. Reden voor Sky Radio om te kijken welke hit door de luisteraars als absolute nummer 1 wordt gekozen. De radiozender gaat vanaf vandaag met luisteraars op zoek naar de ultieme Michael Jackson-hit aller tijden.

De tien beste hits van de ‘King of Pop’ worden op vrijdag 5 maart 2010 tussen 17:00 en 18:00 uur uitgezonden in de ‘Michael Jackson Top 10’ op Sky Radio 101 FM.

Tot en met woensdag 3 maart kan via Skyradio.nl worden gestemd. Luisteraars maken hiermee kans op tickets voor de finale van het tv-programma ‘Move Like Michael Jackson’.

De ‘Michael Jackson Top 10’ is vrijdag 5 maart vanaf 17.00 uur te beluisteren op Sky Radio 101 FM. Een dag later start de nieuwe dansshow ‘Move Like Michael Jackson’ op SBS 6.

Lees ook:Michael Jackson Memorial Mix op Q-music
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold
Lees ook:Move Like Michael aangekeild door Jackson Top 10
Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson
Lees ook:Michael Jackson Special in Het Platenpaleis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sky Radio zoekt de ultieme Michael Jackson hit

 1. irene

  Goed, zeg. Hij verdient zoveel meer dan hoe men hem de afgelopen jaren heeft behandeld. Wellicht een ‘rare snuiter’, ben ik ook, wie is dat niet..? Waar is de compassie..? Waar zijn de feiten..? Als je je een beetje inleest, inleeft, objectief opstelt, kom je erachter dat ie wel eens veel onschuldiger zou kunnen zijn geweest dan hoe men hem heeft geportretteerd. Wat een tragiek.

    /   Reply  / 
 2. Laatbloeier

  Dit is inderdaad weer leuk nieuws. Na alle negatieve berichtgeving van de afgelopen jaren kan Michael Jackson wat mij betreft niet genoeg geëerd worden. Ook al betreft het hier dan alleen zijn muziek en kan hij er zelf niet meer van genieten.

    /   Reply  / 
 3. darinka

  ik geloof dat veel mensen nu pas inzien hoe veel MICHAEL JACKSON heeft voor de hele wereld betekent en zijn waarde van zijn muziek en talenten,nou ik heb het al geweten dat niemand zo goed is als MJ en voor mij nooit een anderen…Michael is een bijzonder mens een speciaal iemand en wat mij betreft kan hij echt geeerd en gewardeerd worden iedere dag opnieuw en ik zal zeker naar luisteren vrijdag naar SKY radio.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>