Sky Radio start zomer met nieuw station ‘SummerHits’

Met nog ruim drie weken voordat de zomer officieel van start gaat, komt Sky Radio op 29 mei 2009 met het nieuwe online radiostation ‘Sky Radio SummerHits’. Vanaf dat moment komen de meest vrolijke, zonnige en swingende hits uit je speakers via de stream op Skyradio.nl. Het bekende non-stop radiostation komt met deze nieuwe online zender in navolging van de eerder gelanceerde kanalen als ‘Sky Radio Love Songs’ en tijdens de kerstperiode ‘Sky Radio the Christmas Station’.

24 Uur per dag de allerzonnigste hits zoals WHAM’S ‘Club Tropicana’, het ultieme feel good nummer ‘Walking on Sunshine’ van Katrina & The Waves en het swingende ‘La Camisa Negra’ van Juanes. Wat voor een zomer we in Nederland ook krijgen, op de nieuwe online zender is het in ieder geval altijd zonnig.

Sky Radio luidt op 29 mei vanaf 12:00 uur alvast de zomer in met ‘Sky Radio SummerHits’. De zomerzender is vanaf vrijdag te beluisteren via Skyradio.nl.

Lees ook:Ultieme zomerhits in de Sky Radio Zomerhit Top 101
Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio
Lees ook:Sky Radio Summerhits weer on-air
Lees ook:Sky Radio start de werkdag met 90′s at 9
Lees ook:Sky Radio’s The Christmas Station weer online

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sky Radio start zomer met nieuw station ‘SummerHits’

  1. Kees

    Nou, als het net zo’n herhaal rotatie wordt op Sky Radio zelf dan hoop je gewoon dat de herfst erg vroeg gaat invallen dit jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>