Enrique Iglesias te zien in nieuwe commercial Sky Radio

Zanger Enrique Iglesias is vanaf maandag 26 januari te zien in de nieuwe tv-commercial van Sky Radio 101 FM. In de reclame nodigt de Spaanse zanger luisteraars uit om mee te doen aan een actie van de non-stop muziekzender waarbij ze kans maken op een unieke prijs: samen met vier vriendinnen als VIP naar een concert van Enrique Iglesias en een ‘meet & greet’ in zijn kleedkamer. Welke vrouw wil dat nou niet? Het enige wat ik me kan bedenken dat ze ieder even alleen met de wereldster in de kleedkamer willen verblijven…


De actie van Sky Radio loopt tot en met Valentijnsdag (14 februari) en om kans te maken op de hoofdprijs kunnen luisteraars het woord vip sms’en naar Sky Radio. De winnaars worden in stijl opgehaald in een limousine, gaan heerlijk dineren en daarna genieten van het concert van Enrique Iglesias. Na afloop slapen zij in een trendy hotel (zonder Enrqiue). En dat is nog niet alles. Want na het concert hebben ze de meet & greet met Iglesias. 

Doelgroep

Deze tv-commercial van Sky Radio laat heel duidelijk zien waar de zender zich op richt: met een knappe zanger in de spot en een hoofdprijs voor een luisteraar en vier vriendinnen, zijn ‘vrouwen’ de voornaamste doelgroep. Dat strookt ook geheel met het luisterprofiel van Sky Radio. Uit de meest recente doelgroepcijfers blijkt de volgende verdeling tussen mannen en vrouwen:

Marktaandelen Sky Radio (oktober-november 2008):

Man 20-34 jaar: 5,3%
Vrouw 20-34 jaar: 12,0%

Man 20-49 jaar: 6,7%
Vrouw 20-49 jaar: 14,6%

Met het marktaandeel van 14,6% is Sky Radio zelfs het grootste radiostation in de categorie ‘vrouw 20-49 jaar’. De totale grootte van die laatste categorie bedraagt bijna 3,5 miljoen vrouwelijke luisteraars. Dat verklaart in deze actie dus ook de focus  deze actie op vrouwen.

Commercial

Dit is de nieuwe commercial van Sky Radio met daarin Enrique Iglesias:

En zie je die groene Kever in de spot? Die hebben we eerder gezien in de commercial waarin een vrouw op de muziek van Sky Radio de lak van de wagen wast en ook in de kerstspot van 2008 stond de felgroene Kever voor de deur.

Zie ook:
- Sky Radio Group start radiocommunity
- Vrouw wast lak van auto in commercial Sky Radio

Lees ook:Vrouw wast lak van auto in nieuwe commercial Sky Radio
Lees ook:Vrouw naait luchtballon voor (in de) Sky
Lees ook:Wow wow wow! Maximum Hit Music
Lees ook:VIP-trip naar Michael Bublé in LA
Lees ook:Edwin Evers in commercial Beter Horen (video)

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Enrique Iglesias te zien in nieuwe commercial Sky Radio

 1. Laura

  wanneer is dat concert dan?

    /   Reply  / 
 2. Suus

  Hoeveel mensen doen ermee en wanneer is inderdaad dat gedoe met enrique iglesias

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @Suus: Hoeveel mensen er aan een actie meedoen is toch niet bekend? Iedereen met een mobiele telefoon kan in principe meedoen.

  @Suus & Laura: Wanneer het concert is dat weet ik niet, maar mocht je het winnen dan zal Sky Radio je daar alles over vertellen. En voor zo’n prijs maak je toch wel tijd mocht je ‘m winnen?!

    /   Reply  / 
 4. Jaimy

  Ja wanneer is dat concert van Enrique en waar?

    /   Reply  / 
 5. Emma

  Wanneer is dat concert?
  Ik wil dr dol graag heen! (LL)

    /   Reply  / 
 6. Desiree

  Wanneer is dat concert dan?
  Want als ik het niet win, koop ik het = ).

    /   Reply  / 
 7. astrid heijkamp

  Ik wil wat vragen .Wij gaan altijd naar de dominicaanse republiek op vakantie .Daar is een grote Fan van Enrique Jullie weten ze leven daar veel in armoede .mijn vraag is omdat hij nog nooit ergens anders in een land geweest is en zal komen dus ook nooit zijn grote fan zal zien ,wil ik jullie vragen of het mogelijk is als Enrique hem voor 1 keer door de de telefoon wat kan zeggen dit zou voor hem een droom zijn ,asjeblieft ik hoop dat jullie iemand zo van verweg gelukkig kunnen maken jullie kunnen het telefoon nr bij mijn opvragen ik hoop met heel mijn hart dat jullie dit voor 1 keer willen doel .Zal jullie erg dankbaar zijn ,e dat ,meen ik Groeten Astrid Heijkamp

    /   Reply  / 
 8. Robbie

  Wanneer is dat concert en waar kan je nog meer aan kaarten komen? Lijkt me sterk dat hij alleen een concert geeft voor “4 vriendinnen” zoals Skyradio het afschilderd. Weet je meer laat het dan weten! Of wanneer hij op een andere datum in 2009 in NL verschijnt!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>