Sky Radio is helemaal 100% kerst (filmpje)

Direct de dag nadat Sinterklaas Nederland verlaten had, zag je heel het land veranderen in één grote levende kerststal; overal lichtjes, versieringen en kerstbomen. Sky Radio zet zich traditioneel gezien neer als hét kerstradiostation en ook dit jaar neemt de zender niet genoegen met minder dan 100% kerst. Om iedereen duidelijk te maken dat Sky Radio ‘The Christmas Station’ is, heeft het Sky een tv-commercial laten maken met daarin een vrouw die zich voorbereid op het kerstfeest. Natuurlijk met de kerstmuziek van Sky Radio aan en verder heel grappige dansende beelden uit de kerststal.

De nieuwe kerstcommercial is gemaakt door Bureau Thielenpeters en zal regelmatig te zien zijn op SBS 6, RTL 4,5,7 en 8, NET 5, Veronica, National Geographic en Discovery Channel. Daarnaast zet Sky Radio een outdoorcampagne op (denk aan bushokjes) en wordt er een uitgebreide printcampagne ingezet in de dagbladen.

Zie hier de televisiecommercial van Sky Radio:

Zie ook:
- Vrouw wast lak van auto in nieuwe commercial Sky Radio

Lees ook:Radio Contact lanceert tv-zender
Lees ook:XM Satellite Radio lanceert 6 kerstzenders
Lees ook:Sky Radio draait de keuze van de vrouw
Lees ook:Radio 538 start najaarscampagne ‘Turn me On’
Lees ook:Sky Radio gaat weer helemaal los met kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>