Marlayne Sahupala nieuwe station voice Sky Radio

Presentatrice Marlayne Sahupala wordt de nieuwe vrouwelijke station voice van Sky Radio. Vanaf 1 september 2008 is Marlayne dagelijks te horen in de vormgeving van het station met 'music that makes you feel good'. Daarmee volgt Sahupala Tanja Jes op die vanaf september op werkdagen op 100%NL te horen zal zijn.

Marlayne Sahupala (geen idee hoe je het uitspreekt;) is iedere werkdag te zien als presentatrice van de tv-programma's 'Hart van Nederland' en 'Shownieuws' op SBS 6. Daarnaast is zij ook actief als zangeres. Problemen met de gezongen jingles zal ze dus niet hebben.

Sahupala is vanaf september de vrouwelijke stem van Sky Radio, maar niet de enige stem op het radiostation. De mannelijke station voice wordt namelijk sinds april van dit jaar verzorgd door Kas van Iersel.

Feel good Marlayne

Uunco Cerfontaine, Program Director Sky Radio zegt over de nieuwe stem van zijn zender: "Marlayne Sahupala is een zeer veelzijdige mediapersoonlijkheid. Ze kan goed zingen, presenteren en ook inspreken. Ze heeft een mooie vriendelijke stem, die precies past bij het 'feel good'-gevoel dat we met Sky Radio 101 FM willen uitstralen. Daarom ben ik blij dat we Marlayne per 1 september kunnen inzetten als onze nieuwe vrouwelijke station voice."

Uiteraard heeft Marlayne Sahupala ook een goed gevoel bij haar nieuwe baan: "Bij de casting kreeg ik meteen het idee dat Sky Radio bij mij past. Ik luister vaak naar Sky Radio, het is een radiostation waarmee ik een klik heb. Heerlijke muziek met een goed gevoel!"

Zie ook:
- Kas van Iersel nieuwe mannelijke station voice van Sky Radio
- Tanja Jess toegevoegd aan lijstje nieuwe dj's 100%NL

Lees ook:Tanja Jess toegevoegd aan lijstje nieuwe dj’s 100%NL
Lees ook:Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio
Lees ook:3FM vindt nieuwe station voice in eigen huis
Lees ook:Radioactive headlines week 34: veel veranderingen Veronica
Lees ook:Nieuwe station voice 3FM is even wennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>