Zoektocht ‘Baby van het Jaar’ bij Sky Radio

Oud geleerd is jong gedaan, dus als je de merkvoorkeur voor radiostations al op heel jonge leeftijd er in kunt hameren, dan is dat mooi meegenomen. Dat zal echter niet direct de aanleiding zijn geweest voor de nieuwste actie van Sky Radio waarbij de non-stop zender op zoek gaat naar de 'Baby van het Jaar'. Het winnende kind wordt ook direct een van de rijkste kinderen van Nederland.

Update: Winnares 'Baby van het Jaar' 2008 heet Elisa 

Vanaf Moederdag (11 mei) tot en met 30 mei 2008 kunnen prille ouders hun baby opgeven via Babyvanhetjaar.nl. Daar kunnen ze de mooiste foto van hun baby (0 tot 12 maanden) plaatsen op de site.

Luisteraars van Sky Radio kunnen vervolgens dagelijks hun stem uitbrengen op de in hun ogen mooiste, leukste, liefste of grappigste baby van Nederland. Uit de 101 jonge finalisten zal tijdens de finaledag op 3 juni door een jury de 'Baby van het jaar' gekozen worden. Deze jury bestaat onder anderen uit Tanja Jess, Maureen du Toit en vakmensen van Prénatal en 'Wij Jonge Ouders'.

De piepjonge winnaar of winnares wordt in het zonnetje gezet en heerlijk verwend. De winnende baby komt op de voorkant van het blad ‘Wij Jonge Ouders' en het kind ontvangt een Aegon Rendementplan ter waarde van € 10.000. Daarnaast is de baby een jaar lang het gezicht van Prénatal.

Klinkt als een sympathieke actie, maar het is tegelijkertijd ook een moment om toe slaan voor ouders die van hun kind een ster willen maken. Hetzelfde soort mensen dat hun kinderen zonder enig zang-talent aanspoort dwingt mee te doen aan Idols. In het geval van deze babycontest om het kind zeg maar commercieel uit te buiten. Dat klinkt wat minder sympathiek.

Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:Baby van het Jaar 2008 heet Elisa
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:Sky Radio zoekt weer Baby van het Jaar
Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Zoektocht ‘Baby van het Jaar’ bij Sky Radio

 1. beatrijs kool

  ik vind dat keanno de baby van het jaar is omdat hij nog zo klein is en zo veel haar al heeft en zo lief is met vriendelijke gr beatrijs

    /   Reply  / 
 2. ben

  noa vd werfhorst mooi gezicht sprekend

    /   Reply  / 
 3. Rita

  aman is een lekker ding vind je niet ja toch dus stem op hem.

    /   Reply  / 
 4. Moon

  “Baby van het jaar 2009 verkiezing”
  Sorry, ik zal wel van een ander soort zijn als ik zeg dat ik der dus niks an vind. Ieder z’n ding hoor en vooral ook doen maar ik blijf het een uiterst gladde promotietruc vinden van het betreffende radiostation. Nee, ik ga de naam niet noemen; hebben ze wéér gratis en voor niks hun naam voor de ogen van een willekeurige hyver gekregen. Het feit alleen al dat je 10 keer per dag mag stemmen…….. Ik snap het werkelijk niet hoor. Of eigenlijk snap ik ‘t wèl; lees hoe ik ‘t plaatje zie;
  De uitgekookte marketingmanagers van, in dit geval, dàt radiostation zal het een grote worst zijn wie de mooiste baby van 2009 is òf zal gaan worden. “Mooiste Baby”…òòk iets vreselijks subjectiefs natuurlijk want wàt is mooi…?!?! Is een geheel ander onderwerp waar ik me nu maar niet over uit zal laten want dan zijn we morgen nòg bezig. Het gaat in deze competitie in feite helemaal niet om dè mooiste Beeb maar wèl om diegene die de meeste stemmers weet op te trommelen (en dat ook nog eens voor meerdere keren per dag!?!….HUH?! Je had toch al gestemd op de mooiste….door vaker te stemmen wordt ‘t kind echt niet knapper!)
  En al de keren dàt die personen wéér gaan stemmen zien ze wèl die Joekel van een naam van het betreffende station in een banner in beeld. Ik zie ze voor me die marketingmanagers, handenwrijvend….jammiejammiejammie ; da’s makkelijk en vóóral goedkoop reclame maken voor ons bedrijf !! Voor diegene die niet weten wat een gemiddelde advertentie in een dagblad kost….voor 1tje van een kleine 10 bij 7cm betaal je al gauw 250 euro!! Bij een paginagrote advertentie praten we al over TIENDDUIZENDEN euro’s en dat alles hangt ook nog af van de naam van de krant(landelijk/regionaal). Willen we ook nog weten hoeveel een commercial op tv kost?!?! Een gemiddeld jaarsalaris van de meesten van ons/onze mannen kan dààr in de verste verte niet aan tippen!! MegaMegaMegaMega(belachelijk)Véél Euro’s…..en dàt in crisistijd!! Als je dan ook nog eens bedenkt dat de meeste mensen een schurft hekel hebben aan die reclameblokken en die tijd dan meestal ook voor nuttigere zaken gebruiken…ff een pitstop naar de pot, een vluggertje op de bank of gewoon simpel…wegzappen! IeiiiiiH …dàt is, in de ogen van menig marketingmanager, toch wel ‘t meest verschrikkelijke wat er tijdens ZIJN commercial kan gebeuren. Maar op een ochtend werd er eentje wakker met een BRILJANT IDEE!! We gaan een leuke wedstrijd maken en wel wie de mooiste baby van het jaar heeft. De doelgroep(nèt bevallen moeders dus nog overlopend van de Emo-hormonen) is uiterst vatbaar voor zo’n ultieme mogelijkheid om bewezen te krijgen dat hun bloedeigen kroost toch werkelijk de MOOISTE van het land is. Wisten ze in hun hart zelf ook al wel maar je ziet zoiets natuurlijk graag zwart op wit!! Het geheel wordt gestreden via internet want gebleken is dat we meer uren achter onze pc doorbrengen dan voor de buis. We bereiken in 1 klap IEDEREEN want wáár is nou géén internet (zelfs mijn ouders hebben een aansluiting en dàt wil wat zeggen; zij waren ongeveer de laatst mogelijke personen die zichzelf destijds verrijkten met een videorecorder……Helaas bleek het een Betamax te zijn waardoor we na een half jaar wéér zonder zaten maar dàt terzijde).
  Waar was ik…….juist die uiterst gekwiekte, uitgeslapen marketingmanager van “PIEP..Radio” (jaaaa je dacht dat ik de naam ging noemen…NO Way!! ).
  Dmv die wedstrijd bereiken we gans het land want iedereen mag iedereen uitnodigen om te stemmen op het kindje van de zus van mijn schoonmoeders achterneef zijn buurmeisje en daar weer een vriendin van. Eensgezind al swe zijn staan we wel als 1 team achter onze aanvoerd(st)er al zijn we even kwijt wáár we die ook al weer van kennen. STEMMEN zul je want jij wil ‘t toch niet op je geweten hebben dat die kleine (al is íe, vind jezelf, stiekem toch iets liever dan dat íe mooi is) nèt nipt naast die ultieme prijs grijpt!! Stemmen dus!! En dàt, niet te vergeten, MEERDERE MALEN PER DAG!!! En héééé, elke keer als men de stemsite aanklikt zie je daar zowaar DE NAAM van het bedrijf waar die gewiektste, uitgeslapen en met een flinke bonus op zak gekregen marketingmanagers voor werkt!
  Ach, maakt ‘t uit..tis een leuke bezigheid en “what-ever” dat we elke keer die naam zien; heeft die marketingman ook ‘s een keer z’n best gedaan in de ogen van zijn baas en kan die voor ‘t eerst in 5 jaar ook weer ‘s met moeder de vrouw en 3 koters op vakantie. Tja en Mooi meegenomen is dan ook nog dat we kans maken op die GEWELDIGE Hoofdprijs. Zonder cynisch over te komen; hèt is ook een geweldige prijs maar dàt kan er ook wel van af na de kosten/bate-analysche. De kàns op die hoofdrpijs is miniem maar dat weten we met z’n allen ook wel; en we doen toch allemaal mee met in ons achterhoofd de Olymische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”….toch?!

  Lieverds, het maakt mij allemaal niet zoveel uit waar je aan meedoet; vooral blijven doen!! Ik wou met dit (weer zo’n lang) verhaal alleen ff een ander licht op de zaak werpen. Buiten het feit dat ik helemaal gesjuffeld wordt van al die privéberichten(als groepsbericht verstuurd door diverse hyves en/of echt privé aan mij gericht door personen die ik werkelijk niet ken; laat staan hun “wonderschöne” Pietje of Marietje!!)met het verzoek om alsje-alsje-alsjeBlieft toch maar op hun beeb te stemmen… ….Helaas pindakaas ik doe er niet aan mee; ik vind alle baby’s Mooi èn vooràl LIEF!

  M N

  Luister; bovenstaand verhaal is natuurlijk voor een groot deel puur uit de duim gezogen en vooral ter (leed)vermaak tov dat hele gedoe omtrendt die wedstrijd. Neem het derhalve ook niet te serieus wat ik allemaal tik (op die laatste allinea na dan want die meen ik wèl).
  Waar ik iedereen wèl op wil wijzen, en dit is wèl serieus;
  Door het aanklikken van de betreffende pagina zorg je er ook voor dat je pc automatisch en zonder dat jij je er bewust van bent, allerlei cookies binnenhaaldt (en soms worden er op die manier ook gegevens van jouw pc verzameld-meestal puur voor marketing). Op zich niet schadelijk maar dit zijn ook potentiële mogelijkheden om *computervirussen te gaan verspreiden.
  Nu niet allemaal direct gaan “peeuwen” en in paniek raken; zo’n* vaart zal het niet lopen maar een gewaarschuwd mens telt voor twee….(of drie voor diegenen die wéér zwanger zijn ) IKKE NIET!!

  Aanvulling; lees net het volgende en dàt vind ik wèl (enigsins) POSITIEF;
  —————————————————————————————-
  De 101ste finalebaby die naar de finale gaat wordt bepaald door een Wildcardronde. Op vrijdag 29 mei 17.01 gaan alle tellers op 0 en kan er nog 1 baby door. Er kan tot dinsdag 2 juni, 08.00 uur gestemd worden. Stemmen op de 101ste baby kan tijdens de Wildcardronde alleen via sms en niet meer online. Een gedeelte van de sms inkomsten wordt op de finaledag geschonken aan Stichting Kika om zodoende mee te helpen aan onderzoek naar kinderkanker.
  —————————————————————————————-
  Helaas gaat het maar om een gedeelte van de sms inkomsten; het zou de innitiatiefnemers sieren als alle sms-inkomsten naar Stichting Kika zouden gaan!!

    /   Reply  / 
 5. sheetal

  hallo juf maranda archana wil de foto van juliejan zien maar ikweet niet welke foto ze bedoel maar misschien weet u het websyt wel maar ik weet het niet

    /   Reply  / 
 6. Rita

  Hallo iedereen,
  Ik weet niet hoe anderen aan zoveel stemmen komen maar ga het ook maar proberen.
  Stem op mijn zoontje Dani, op de foto zal je zien dat dit de moeite waard is.
  Hij is echt een boefje om op te eten.
  Alvast bedankt voor jullie hulp.
  http://www.babyvanhetjaar.nl/baby/9865

    /   Reply  / 
 7. Mariska

  Hayyy allemaal,

  Wij hebben onze zoontje Levi ook ingeschreven voor baby van het jaar!!! Het is een ontzettende lief eigenwijs grappig mannetje. Ook is hij een dikke charmeur!!! Help ons mee door op onze kleine te stemmen!!! Een kijkje is het zeker waard kijk op de link

  http://www.babyvanhetjaar.nl/baby/16511

  alvast bedankt!!

  Liefss tayfur en mariska

    /   Reply  / 
 8. Sanneke

  Tsja dan kan ik niet achterblijven.
  Onze stoere ‘Hollandse welvaart’ zoon Kaj doet ook mee, en heeft nog flink wat stemmen te gaan.
  Kijk naar dit eeuwige lachebekje met mooie bos blonde haren en twinkelende blauwe oogjes en help hem een finaleplek te krijgen!

  http://www.babyvanhetjaar.nl/baby/3359

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>