Rinkeldekinkel terug in de ochtend van Veronica.

Gisteren werd de nieuwe programmering van Radio Veronica bekendgemaakt. Vandaag komt er meer naar buiten over de inhoud van een aantal programma’s. Jeroen van Inkel staat vandaag in de Telegraaf en vertelt dat zijn nieuwe ochtendprogramma de vertrouwde naam Rinkeldekinkel krijgt.

Van Inkel zegt over zijn ochtendshow in de ochtendkrant: „De ochtend is natuurlijk de koningsplek in radioland. Daar is de strijd het hevigst. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier in de middag gezeten, maar ik ga graag terug naar de morgen. Ons marktaandeel is de laatste jaren behoorlijk teruggelopen en station director Erik de Zwart denkt dat ik in de ochtend Radio Veronica het beste op de kaart kan zetten.”

In de ochtend is er natuurlijk veel concurrentie. Edwin Evers op 538, Mattie en Wietze op Q-music en natuurlijk Giel op 3FM. Van Inkel daarover: „Ik denk dat ik het vooral van mijn eigen stijl moet hebben. Ik ga geen typetjes doen, maar blijf sfeer maken met grappige items en lekkere muziek.”

Van Inkel zegt verder dat zijn rubriek Ask Me Anyting van de middag mee verhuist daar de ochtend, zodat luisteraars vragen kunnen stellen aan BNérs, maar ook bijvoorbeeld een begrafenisondernemer. “De directeur van NS staat hoog op mijn verlanglijst; ik zou het leuk vinden als hij allerlei vragen van vertraagde reizigers beantwoordt”, aldus Jeroen van Inkel. (Telegraaf)

Lees ook:Jeroen van Inkel blijft nog even bij Q-Music
Lees ook:Jeroen van Inkel schakelt extra beveiliging in voor radio-item
Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Gijs Staverman begint maandag op Q Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>