Jon Hilbrants weg bij Radio Veronica

Jon Hilbrants stopt bij Radio Veronica. Dat meldt de DJ op Twitter. Zondagavond maakt hij zijn laatste programma is te lezen. “Zet het alvast ff in je agenda, zondag 21u mijn allerlaatste uitzending op Radio Veronica! #afscheidstweet“.”Ik ga rustig kijken what’s next is”, zegt Jon verder op Twitter.

Het vertrek van Jon heeft wellicht te maken met de nieuwe programmering van Radio Veronica die op 2 februari van start gaat. Eerder werd al bekend dat Lindo Duvall niet meer te horen zal zijn. Ook Mark van der Molen verlaat de zender. Wordt vervolgd…

Lees ook:Mark van der Molen verruilt Radio Veronica voor 3FM
Lees ook:Robert Jensen op plek van Lindo Duvall op Radio 538?
Lees ook:‘Nogal Wakker’ en ‘Live vanuit Klazienaveen’ nieuw op 3FM
Lees ook:Dimitris Kops van Q-music naar SLAM!FM
Lees ook:Mark van der Molen presenteert vrijdagavondshow Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>