Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica

Sky Radio Group heeft Erik de Zwart benoemd tot Station Director van Radio Veronica. Erik is al sinds 2007 verbonden aan Radio Veronica, als station voice en als DJ van het programma Top 40 Hitdossier.

Erik  begon zijn carrière in 1980 bij Veronica, toen nog publieke omroep. Hij presenteerde onder andere Nederland Muziekland, Countdown, de Stemband en de Top 40. In 1992 stond hij mede aan de basis van Radio 538. Erik is niet alleen radio en tv presentator maar ook ondernemer, vooral in media gerelateerde bedrijven. Hij is ook voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 en van de museumtreinstichting Mat. 54 Hondekop-vier.

Erik de Zwart volgt Niels Hoogland op die per 1 november de onderneming verlaat.

Lees ook:Erik de Zwart te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:Erik de Zwart wil Radio Veronica-zendschip kopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>