Mark van der Molen presenteert vrijdagavondshow Radio Veronica

Gisteren kon je voor het eerst luisteren naar de nieuwe vrijdagavondshow van Radio Veronica. Die wordt gepresenteerd door Mark van der Molen. “Een show met absurde interviews, aandacht voor mensen die bizarre of bijzondere plannen voor het weekend hebben en een vaste filmrecensent.” Het programma is elke vrijdag van 21.00 uur tot middernacht te horen. Mark van der Molen werkte vóór zijn overstap naar Radio Veronica bij Kink FM, waar hij het programma Avondland presenteerde. Van der Molen heeft er zin in om voor Veronica aan de slag te gaan. Heb je de eerste uitzending van de nieuwe vrijdagavondshow van Veronica gehoord? En, was het leuk?

Lees ook:Mark van der Molen verruilt Radio Veronica voor 3FM
Lees ook:Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:‘Nogal Wakker’ en ‘Live vanuit Klazienaveen’ nieuw op 3FM
Lees ook:‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>