Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica

Robert Jensen is per direct weg bij Radio Veronica, meldt RTL Boulevard zojuist. Jensen presenteerde bij het radiostations dagelijks de ochtendshow ‘JENSEN! in de ochtend’ van 6.00 tot 9.00 uur. Vanaf morgenochtend wordt de ochtendshow gepresenteerd door Patrick Kicken.

Nieuwe start

Jensen startte op maandag 2 augustus 2010 bij Radio Veronica. Hij was toen al een paar jaar niet meer te horen op de radio. Bij de nieuwe start, samen met zijn vaste sidekick Jan Paparazzi, was Robert Jensen enorm enthousiast en liet hij weten het radiomaken enorm te missen.

Bij de start van het programma was het hoofd van Jensen regelmatig op billboards langs de snelweg te zien. Ook is er toentertijd een televisiespot gemaakt. Bekijk ‘m hier. (Geproduceerd door RJPmedia. Drie keer raden…)

Volhouden

Het bleek voor Jensen lastig om het programma lang vol te houden, een probleem waar hij eerder (bijvoorbeeld bij Yorin FM) ook al tegenaanliep. Delen van zijn ochtendprogramma waren van tevoren opgenomen (wat mijninziens √©cht niet kan) en Jensen was ook vrij vaak ‘op vakantie’. Dan nam Henk Westbroek zijn programma over.

Klaar

Nu is het dus klaar voor Robert Jensen bij Radio Veronica. Het lijkt erop dat Jensen door de programmaleiding van de zender is verwijderd.

Lees ook:Robert Jensen bestolen door BN’er
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:Veronica start tv-campagne ochtendshow Robert Jensen

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica

 1. Marcel

  Ik stond al versteld van het feit dat hij deze kans kreeg bij de Sky Radio Group. Kennelijk was de stationsleiding niet op de hoogte van de afkeer die het Nederlandse volk tegen Jensen heeft. Tip: Gooi er eerst een onderzoekje tegenaan voordat je weer zo iemand wilt gaan aannemen…Dat kost je 1 maandsalaris maar behoedt je wel voor dit soort fouten.
  En nu maar hopen dat hij nooit meer aan de bak komt en dat RTL snel die SNAFU-website uit de lucht haalt.

    /   Reply  / 
  1. gerard

   Marcel,kun je het dan niet overnemen en een beetje door de microfoon blazen

     /   Reply  / 
   1. Marcel

    Nee, in de ochtenduren lijd ik helaas ook aan het Jensen-syndroom: Dan maak je steeds dezelfde grappen, kun je alleen maar leuk zijn over de rug van anderen, boor je steeds dezelfde gasten de grond in en verlaag je de luistercijfers. Lijkt me geen goed plan.

      /   Reply  / 
    1. JOGGEN

     HOLLANDERS GAAN ALTIJD OVER DE RUG VAN ANDEREN,ZAKENMENSEN,HOEREN,POLITIEK,,ENZ ENZ

       /   Reply  / 
 2. HDL

  Volgens mij ben ik de enige die het enigszins betreurd. Ik zat toch vaak breed grijnzend in de auto. Hoewel dezelfde grappen op den duur wel gingen vervelen.

  Ik ben benieuwd of hij nog ergens terugkomt. Ik verwacht dat geen station het meer aandurft.

    /   Reply  / 
 3. Marcel

  Tja, ik vrees dat je inderdaad de enige bent die het erg vindt. Of ken je nog meer mensen die Jensen-fan zijn? Ik niet….

    /   Reply  / 
 4. JP

  @HDL: Nee, je bent niet de enige…

  Ik vond hem ook wel aardig, hoewel het inderdaad wel voorspelbaar is zo nu en dan. Hoe dan ook, het was voor mij wel een reden om de autoradio zo nu en dan op Veronica te zetten!

    /   Reply  / 
 5. mark

  Patrick WIE? ‘Kicken’? Nooit van gehoord… Rare achternaam ook trouwens.

    /   Reply  / 
 6. Tamara

  De vlag kan uit! Ik kan ‘s-morgens weer rustig naar Veronica luisteren! Godzijdank is hij weg… ik kan gewoon niet naar hem luisteren, wat een misselijke ‘grappen’, brrr… Mijn bloeddruk werd er veel te hoog van!
  Laat deze man pleeaase nergens meer terugkomen… ik ben er klaar mee!!!

    /   Reply  / 
  1. André

   Helemaal mee eens Tamara, ik ben blij dat ik ‘s morgens niet meer naar een andere zender hoef te zappen…
   (misschien is radio kunduz iets voor Jensen)

     /   Reply  / 
 7. Theo Groenen.

  Goeie beslissing Veronica,erg vervelend stelletje die Jensen en Jan Papparazzi onderbroeken lol, erg vervelend,blij dat ze opgerot zijn,ik ben een trouwe luisteraar van Veronica,vanaf de tijd zendschip dus al heel erg lang,en Patrick kicken kan dit als geen ander heel erg goed overnemen.Groet Theo Groenen.

    /   Reply  / 
 8. JOGGEN

  HOLLANDERS KENT GEEN HUMOR,JENSEN WAS ALTIJD KEI LACHEN,,EIKEL KUT HOLLANDERS

    /   Reply  / 
  1. Willem

   Sjappie.

     /   Reply  / 
 9. Marcel

  Heb je ook kleine letters op je toetsenbord?

    /   Reply  / 
 10. Ronnie

  Ieder zijn eigen mening. Maar om nu te gaan schelden gaat mij te ver.

  Ook ik ben blij dat jensen van de radio af is. Hij is Veronica onwaardig.
  Nu kan ik weer lekker rustig luisteren naar patrick die gewoon leuke radio maakt en niet onbeschoft met andere mensen omgaat. En rene vd gijp is er ook weer bij zo nu en dan. Super Patrick welkom terug.

    /   Reply  / 
 11. Richard

  Hoewel ik het regelmatig opzette, vind ik het een goede stap van Veronica om afscheid van Robert J. te nemen. Denk dat de man eens langdurig op de sofa moet, want dit is destructief gedrag. Het was al uitzonderlijk dat hij na alles nog een kans kreeg, maar dat hij het op deze wijze weer verprutst is werkelijk ongelofelijk. Alleen jammer van Jan want die heeft echt een passie voor radio en heeft zich voor de zoveelste keer weer mee laten slepen door “zijn vriend Robert”

    /   Reply  / 
  1. gayboy

   dat is wel heel raar,je gaat toch ook geen plaatje in de winkel kopen dat je niet leuk vind

     /   Reply  / 
 12. gayboy

  zag laatst per ongeluk tiesto op laptop,er kwam toen allemaal slijm uit mijn laptop.Van die smerige rotreclame die ze er dan voordrukken,zeg maar de maffia reclame

    /   Reply  / 
 13. Ron

  Ik ben blij dat die lamlul weg is. Weer lekker luisteren om 6 uur naar een normale DJ. En niet naar die roddelnicht.

    /   Reply  / 
 14. Ruud

  Jammer. Al was mijn rit ‘s ochtends niet zo lang, de CB’s waren voor mij vaste prik. Vanochtend was Patrick Kicken trouwens ook erg oncollegiaal… Een beetje collega houdt de hand boven z’n hoofd. Mag die Kicken nu al niet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>