Het schaatsseizoen begint met Radio Veronica

Radio Veronica is ook dit schaatsseizoen weer officieel mediapartner van de KNSB. Tijdens de KNSB Schaats Open Dag op zaterdag 24 oktober 2009 opent het radiostation op vijf ijsbanen het schaatsseizoen 2009-2010 met de beste 80’s en 90’s hits. De dj’s van Radio Veronica zorgen voor een muzikaal onthaal van schaatsers als Erben Wennemars, Marianne Timmer, Sven Kramer en Ireen Wüst.

Op de vijf ijsbanen waar de Open Dagen gehouden worden, te weten Thialf in Heerenveen, De Meent in Alkmaar, De Uithof in Den Haag, IJsbaan Twente in Enschede en de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg zal het nieuwe schaatsseizoen feestelijk ingeluid worden.

Luisteraars van het station met de beste 80’s en 90’s hits kunnen in de weken voorafgaand aan alle belangrijke schaatswedstrijden kans maken op VIP-toegangskaarten. Daarnaast kunnen luisteraars ook een exclusieve Radio Veronica Schaatsclinic met bekende schaatstoppers winnen.

Lees ook:RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland
Lees ook:Veronica verbetert dekking in Twente
Lees ook:Radio Veronica start nieuw online station ‘90’s Top 590’
Lees ook:Peter van den Hurk nieuwe dj bij Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s 90′s Top 590 in de herhaling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>