Patrick Kicken begint vandaag aan nieuw avontuur

Een belangrijke dag in de carrière van Patrick Kicken. Vandaag zal hij voor het eerst een nieuwe doelgroep aanspreken bij TMF Hitradio. Om 15.00 uur is zijn programma [email protected] voor het eerst te horen. Waar zijn thuisstation Radio Veronica mikt op alles boven de 25 jaar, is TMF Hitradio vooral door de jeugd beluisterd. Misschien niet zo’n hoge luisterdichtheid, maar voor Kicken wel een goeie manier om zich bij een nieuw publiek in de kijker te spelen. Patrick zelf over het avontuur: “Ik ben gek op 80′s en 90′s hits die ik dagelijks op Veronica draai, maar ik vind het daarnaast ook leuk om de nieuwste hits van dit moment te draaien. Dat ga ik nu doen op TMF HitRadio.”

Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:HitRadio sluit af met Jaarmix 2009
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>