Patrick Kicken met actuele hits bij TMF Hitradio

Bij Radio Veronica draait Patrick Kicken allemaal klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Maar de deejay houdt natuurlijk ook de huidige hitlijst bij. Die kennis mag hij nu gaan uitdiepen bij TMF Hitradio, waar hij vanaf aanstaande zondag zijn eigen programma heeft: [email protected] “Verder wordt [email protected] een interactief programma met veel input van de luisteraars en breng ik de heetste roddels over de artiesten uit onze HitRadio Top 30!”, aldus Patrick. Het programma is tussen 15.00 en 18.00 uur te beluisteren.

Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:Patrick Kicken begint vandaag aan nieuw avontuur
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:Wild FM positioneert zich als… hitradio (gaap)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>