Jackpot De Stemband gaat er vandaag gegarandeerd uit

Wat er ook gebeurt en hoe lang het ook mag duren, vandaag gaat de jackpot van De Stemband er uit. Het spel van Radio Veronica waarbij luisteraars de stem van een bekende sporter moeten raden is aan haar laatste dag toegekomen. Standaard is het goede antwoord op De Stemband duizend euro waard, maar voor elk fout gegeven antwoord stijgt de jackpot met 250 euro. Tijdens de actie zijn al dertien verschillende stembanden geraden tegen bedragen uiteenlopend van 1.000 tot 10.000 euro. Vandaag gaat de jackpot er wederom uit. Dat staat vast.

Radio Veronica heeft bij het begin van de actie op 11 mei aangegeven dat De Stembad tot uiterlijk vrijdag 29 mei 2009 duurt. Momenteel bedraagt de inhoud van de jackpot ruim zesduizend euro en die keiharde euro’s gaan er vandaag gegarandeerd¬†uit. Normaal kunnen luisteraars ieder uur een gokje wagen, maar wanneer De Stemband vanmiddag om 16:00 uur¬†niet geraden is, zal het actiemechanisme ietwat wijzigen.

In plaats van te sms’en om deel te nemen aan De Stemband, kan iedereen vanaf 16:00 uur bij Rob van Someren meedoen door te bellen naar de studio van Radio Veronica (0909 8090). De beller die als eerste de juiste stem raadt, wint de jackpot. De prijs voor het juiste antwoord is overigens belastingvrij, Veronica neemt de kansspelbelasting voor haar rekening.

Alle voorgaande stemmen en de foute antwoorden van het huidige raadsel zijn na te lezen op RadioVeronica.nl.

UPDATE: De Stemband is geraden. Een luisteraar won 7.000 voor het goede antwoord: wielrenner Eddy Merckx.

Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er gegarandeerd uit vandaag
Lees ook:Jackpot De Stemband van Radio Veronica gaat er vandaag uit
Lees ook:De Stemband wordt vandaag geraden
Lees ook:Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband
Lees ook:De Stemband heeft ruim 22.000 in de jackpot

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jackpot De Stemband gaat er vandaag gegarandeerd uit

  1. Pingback: De Stemband wordt vandaag geraden | Radioactive

  2. Pingback: Veronica al bezig aan tiende Stemband | Radioactive

  3. Pingback: De Stemband heeft ruim 22.000 in de jackpot | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>