Radio Veronica start nieuw online station ‘90’s Top 590’

Vandaag start Radio Veronica met het nieuwe online radiostation ‘90′s Top 590′. Op dit online station is de hitlijst de ‘90′s Top 590′ te horen, met alle populaire hits uit de jaren negentig. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de stemmen van Radio Veronica-luisteraars. De ‘90′s Top 590‘ wordt ieder jaar uitgezonden op Veronica en bevat klassiekers als ‘Nobody’s Wife’ van Anouk, ‘Angels’ van Robbie Williams, ‘One’ van U2 en ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana. Het nieuwe online station gaat van start op de laatste dag van de Top 590 op de radio.


Radio Veronica lanceert de nieuwe online zender naar aanleiding van het succes van de eerder opgezette online radiokanalen ‘Top 1000 Allertijden’ en ‘80′s Top 880′. Het is gebleken dat de thema-hitlijsten erg populair zijn onder de luisteraars van Radio Veronica. Met het 90′s Top 590 radiostation, kunnen luisteraars nu ook het hele jaar door naar de beste 90′s hits luisteren. Station-voice van het nieuwe station is Veronica-dj Patrick Kicken, bekend van de programma’s ‘Keihard Kicken’ en Kicken’s Volle Vrijdag Show’.

De volledige ‘90′s Top 590′ is te lezen op en te beluisteren via Radioveronica.nl, de verschillende radioportals en via de speciaal ontwikkelde Radio Veronica gadget voor Hyves en de iPhone die ook te vinden is op de site van Radio Veronica.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>