Radio Veronica start nieuw online radiostation

Op de laatste dag van de ’80 Top 880′ van Radio Veronica, lanceert de zender een nieuw online radiostation; ’80′s Top 880′. Op dit nieuwe station is Veronica’s hitlijst ‘De 80′s Top 880′ te horen met de populairste hits uit de jaren tachtig, die is samengesteld aan de hand van stemmen van luisteraars van Radio Veronica. De lijst bevat 80′s klassiekers als ‘Don’t Stand So Close To Me’ van The Police, ‘Jeanny’ van Falco, ‘Born In The USA’ van Bruce Springsteen en ‘Holiday’ van Madonna. De bekende Veronica-platen.

Het nieuwe online radiostation ’80′s Top 880′ is te beluisteren via Radioveronica.nl, de verschillende radioportals als Nederland.FM en via de speciaal ontwikkelde gadget die te vinden is op de site van Veronica.

Uunco Cerfontaine, Program Director: “Met de lancering van het ‘Top 1000 Allertijden’ online radiostation is gebleken dat veel luisteraars het hele jaar door behoefte hebben aan onze speciale thema hitlijsten. Met het ’80′s Top 880′ radiostation kunnen luisteraars het hele jaar naar deze populaire hitlijst luisteren, wanneer ze maar willen en zo vaak ze maar willen.”

De ’80′s Top 880′ op Radio Veronica zelf is nog tot en met zaterdag 28 februari 2009 te horen.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ‘09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!
 

Lees ook:Radio Veronica start nieuw online station ‘90’s Top 590’
Lees ook:Sky Radio Group start radiocommunity
Lees ook:Sky Radio verlengt succes Valentijn-zender
Lees ook:TMF Superchart nu ook op TMF Radio
Lees ook:Stelling | Hitlijst-inflatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>