Peter van den Hurk nieuwe dj bij Radio Veronica

Peter van den Hurk kan met een grote glimlach aan het kerstdiner schuiven, want de 25-jarige radio-dj begint nog dit jaar bij Radio Veronica. Het radiostation maakte woensdag bekend dat de 25-jarige Van den Hurk het dj-team van Radio Veronica versterken. Op 29 december 2008 is hij voor het eerst vanaf 22:00 uur te horen tijdens ‘Veronica’s Album Top 1000 Allertijden’. Daarna wordt hij op invalbasis ingezet in de programmering van het station met de beste 80′s & 90′s hits.

 

Radio Veronica-dj Peter van den Hurk: “Radio Veronica is een station met een legendarisch verleden en met een geweldige toekomst! Ik ga me zeker thuis voelen tussen al die heerlijke 80′s & 90′s hits!

Peter van den Hurk is geboren in 1983 in Soerendonk. Al van jongs af aan is Peter gek van radio. Vanaf zijn¬†zestiende maakt hij bij verschillende lokale en regionale stations radioprogramma’s in Noord-Brabant waaronder Royaal FM en Radio Decibel. September 2005 wordt Peter als dj aangenomen bij Yorin FM, daarna is hij te horen bij Caz!, gevolgd door Q-music. Vanaf 29 december 2008 is Van den Hurk bij Radio Veronica te horen als inval-dj voor diverse programma’s van het station met de beste 80′s & 90′s hits.

Eind november werd bekend dat Peter van den Hurk ook aan de slag gaat bij het regionale dancestation XFM.

Zie ook:
- Peter van den Hurk naar XFM

Lees ook:Peter van den Hurk naar XFM
Lees ook:Peter van den Hurk op Caz!
Lees ook:Dancezender XFM nu in drie provincies
Lees ook:Regionale omroepen komen met iPhone- en Android-apps
Lees ook:Waterstad FM Hits vervangt Waterstad FM in Groningen en Drenthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>