Commercial voor Veronica’s Top 1000 Allertijden

Zondagochtend is op Radio Veronica de 2008-editie van de ‘Top 1000 Allertijden’ van start gegaan. De duizend beste platen volgens de luisteraars van het 80′s & 90′s station zijn tot en met zaterdag 20 december te horen op Veronica. Ter promotie van de lijst is sinds dit weekend een commercial op televisie te zien.

 

 

De tv-commercial was 13 december voor het eerst te zien “op alle relevante commerciele zenders”, zoals Radio Veronica het zelf zegt. De Sky Radio Group, waar Veronica ook onder valt, heeft heel wat reclamezendtijd ingekocht in december, want ook voor het kerststation Sky Radio heeft de mediagroep een commercial meedraaien op televisie.

Zie hieronder de tv-commercial voor Veronica’s Top 1000 Allertijden:

Zie ook:
- Veronica’s Top 1000 Allertijden van start (editie 2008)
- Sky Radio is helemaal 100% kerst (filmpje)

Lees ook:Veronica-dj’s met hun kop op cd-hoesjes (filmpje)
Lees ook:Radio Veronica’s Top 1000 allertijden ook op tv
Lees ook:Filmpje: The Making Of commercial Q-music
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden (2008) van start

1 Reacties // Reageer

One thought on “Commercial voor Veronica’s Top 1000 Allertijden

  1. Michael van Os

    Stomme vraag, maar zou er nou ooit veel veranderen in die top 1000 allertijden? Of kiezen die luisteraars elk jaar net ff anders.
    Het zou toch een wondertje zijn als er elk jaar een of twee hits goed of succesvol genoeg zijn om er tussen te dringen, of zie ik dat verkeerd, Jorn? Leuke vraag misschien voor jouw lezers of een polletje, welk nummer of nummers is of zijn er in 2008 bijgekomen… Of hadden erbij moeten komen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>