De Stemband wordt vandaag geraden

December is doorgaans een dure tijd, maar twee personen kunnen deze maand een aardig geldbedrag tegemoet zien. De ene is de winnaar van Het Geluid van Q-music dat inmiddels meer dan 57.000 euro waard is. Bij Radio Veronica gaat vrijdag ook iemand heel erg blij worden, want dan wordt De Stemband geraden, wat er ook gebeurt. De Stemband is een spel waarbij de luisteraars de stem van een bekend persoon moeten raden en bij ieder fout antwoord stijgt de jackpot met 250 euro. Inmiddels is het juiste antwoord bij De Stemband ruim 40.000 euro waard!


ACTUEEL: De Stemband gaat laatste week in (november 2009)

De actie met De Stemband loopt tot en met 5 december 2008. Indien het raadsel vrijdagmiddag om 16:00 uur nog niet geraden is, dan wordt het actiemechanisme iets aangepast. Luisteraars kunnen dan niet meer sms’en om mee te doen, maar er kan uitsluitend nog gebeld worden naar de studio van Radio Veronica (0909-8090). De beller die dan het eerst de juiste stem noemt, wint de jackpot van dat moment.

Het legendarische spel met De Stemband werd begin november door Veronica een nieuw leven ingeblazen. Al snel werden zeven stemmen geraden, met daaraan verbonden een jackpot uiteenlopend van 750 euro voor de stem van Barry Hay tot 6.500 euro voor de geluidtrillingen uit de keel van Trijntje Oosterhuis. De absolute klapper komt vrijdagmiddag wanneer een luisteraar er met meer dan veertigduizend euro vandoor gaat. Dat is nog eens een leuke Pakjesavond!

Alle antwoorden die gegeven zijn (en dus fout zijn), staan op de speciale actiepagina van Radio Veronica. Erg raadzaam om die site te bekijken voordat je op de radio antwoord geeft. Dat vergroot niet alleen je kans op een juist antwoord, maar het voorkomt ook dat je een beetje dom overkomt op de radio (door opnieuw een fout antwoord te geven).

UPDATE: De Stemband is vrijdagmiddag in het programma ‘Somertijd’ geraden. Gerrit van der Veen uit Den Haag raadde de stem van Sydney Youngblood. De winnaar krijgt de jackpot van €41.750,- plus 250 euro uit de zak van Veronica-dj Rob van Someren; hij wilde een mooi rond bedrag weggeven.

Lees ook:De Stemband meer dan 30.000 euro waard
Lees ook:De Stemband heeft ruim 22.000 in de jackpot
Lees ook:Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband
Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er gegarandeerd uit vandaag
Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er vandaag gegarandeerd uit

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Stemband wordt vandaag geraden

  1. Pingback: De Stemband komt terug met sporteditie | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>