De Stemband heeft ruim 22.000 in de jackpot

“Verronnikkaaah”. En dan uitgesproken met een Engels accent. Wie zegt dat? Tja, dat is de vraag bij het spel ‘De Stemband’ op Radio Veronica. Bij Q-music kunnen luisteraars een alledaags geluid raden en bij Veronica de stem van een bekend persoon. Inmiddels zijn er al zeven stemmen geraden, maar de huidige┬áStemband is nog steeds niet ontmaskerd. Bij elk fout gegeven antwoord stijgt de jackpot met 250 euro en dat heeft er toe geleid dat De Stemband momenteel ruim 22.000 euro waard is.

ACTUEEL: De Stemband (najaar 2009) gaat laatste week in

Opvallend is dat -net als bij Het Geluid van Q-music- telkens weer foute antwoorden gegeven worden die al eerder op de radio langs kwamen. Alle fout gegeven antwoorden die de radio haalden, zijn na te lezen op de site van Veronica. Dat loont zeker de moeite, want stel dat je teruggebeld wordt en je geeft een antwoord waarvan bekend is dat het fout is… Dan maak je het jezelf wel erg lastig om veel geld te winnen.

De actie met De Stemband is nog te horen tot en met vrijdag 5 december 2008. Op die dag wordt de bekende stem hoe dan ook ontmaskerd; indien De Stemband nog niet geraden is, wordt vanaf 16:00 tot 20:00 uur wordt het actiemechanisme iets aangepast. Luisteraars kunnen dan alleen nog bellen naar de Radio Veronica studio. De beller die dan het eerst de juiste stem noemt, wint de jackpot van dat moment. Voor het zover is, kan deelname alleen door te sms-en.

Zie ook:
- ‘De Stemband’ weer te horen bij Radio Veronica
- Het Geluid wordt De Stemband

Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er gegarandeerd uit vandaag
Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er vandaag gegarandeerd uit
Lees ook:De Stemband wordt vandaag geraden
Lees ook:De Stemband meer dan 30.000 euro waard
Lees ook:Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>