Stemmen voor de Top 1000 Allertijden is begonnen

Op de dag dat de Amerikanen naar de stembus gaan om een nieuwe president te kiezen, mag ook het Nederlandse volk zijn stem uitbrengen. Dinsdag is namelijk het stemmen voor ‘Veronica’s Top 1000 Allertijd-en’, editie 2008 is van start gegaan.

UPDATE: Veronica’s Top 1000 Allertijden van start

Tijdens de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’ bracht Max Westerman vanmorgen als eerste zijn eerste stem uit voor de Top 1000 Allertijden. De Amerika-expert koos het nummer ‘As’ van Stevie Wonder als favoriete plaat aller tijden. Tot en met 1 december 2008 kunnen luisteraars van Veronica via de site stemmen voor de lijst met de duizend beste platen ooit gemaakt. 

“Het moet wel heel vreemd lopen wil Barack Omaba niet de nieuwe president van de Verenigde Staten worden” aldus Max Westerman, die er voor 99,9% vanuit gaat dat Obama de verkiezingen gaat winnen. Wie echter de nieuwe nummer één wordt in de lijst ligt nog helemaal open. Zoals ieder jaar is het aan de luisteraars van Radio Veronica om dat te bepalen.

De ‘Top 1000 Allertijden’ wordt uitgezonden van vrijdag 14 tot met donderdag 20 december 2008 bij Radio Veronica.

Zie ook:
- Veronica verbetert dekking in Twente
- Veronica The Party met foute jaren negentig acts

Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden (2008) van start
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Veronica herhaalt de Top 1000 Allertijden van 2008
Lees ook:Aanstaande vrijdag de Top 1000 Allertijden Major Mix op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden telt af naar ‘November Rain’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>