Ruim 700.000 euro aan tientjes vastgehouden

Nu met de problemen bij online bank icesave vertrouw ik mijn geld nergens meer aan toe. Rennen naar de pin-automaat en alles (wat nog over is…) in een oude sok stoppen. Het ouderwetse oppotten is wat de luisteraars van Veronica de afgelopen weken ook hebben kunnen doen. Met hun tientjes wel te verstaan.

Sinds 29 september konden luisteraars van Radio Veronica hun tien-eurobiljetten registreren op de speciale actiesite checkjetientje.nl. Elk tientje is namelijk extra veel geld waard; iedere werkdag maakte Veronica-dj Bart van Leeuwen een serienummer van een biljet bekend en de eigenaar die zich meldde kreeg daarvoor in ruil 1.000 euro. Donderdagochtend heeft Van Leeuwen voor de laatste keer dat bedrag weggeven (om tien over tien:).

De actie loopt namelijk ten einde en vrijdag 10 oktober gaat de hoofdprijs er uit. Eén geregistreerd tientje is dan 10.000 euro waard! Het is de tweede keer dat Radio Veronica deze actie houdt. Vorig jaar werden er 142.848 tien-eurobiljetten opgepot door luisteraars. De teller staat nu op ruim 72 duizend biljetten, ruim zeven ton dus.

Het aantal online geregistreerde biljetten is wel een stuk minder dan vorig jaar. Slaat de kredietcrisis dan nu écht over op de radio?

Zie ook:
- Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes
- Back to the eighties met de Top 880

Lees ook:Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?
Lees ook:Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes
Lees ook:Eindstand tientjesactie: 86.338 biljetten opgepot
Lees ook:Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie
Lees ook:Al bijna 17.000 tientjes geregistreerd bij actie Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>