Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes

Van tien euro 10.000 euro's maken? Dat is een aardig rendement in een tijd waar de kredietcrisis de financiële markten stevig in haar greep houdt. Radio Veronica opent vrijdag opnieuw een klopjacht op biljetten van tien euro en dat kan de oppotters een flink geldbedrag opleveren.

 

Vanavond om 18:00 uur wordt op Radio Veronica het startsein gegeven voor de nieuwe klopjacht op tientjes. Met de actie 'Check je tientje' maken luisteraars van het radiostation kans op geldprijzen van 1.000 of zelfs 10.000 euro. Om mee te doen aan deze actie moet het unieke serienummer van hun tien-eurobiljet geregistreerd worden op de website checkjetientje.nl.

Radio Veronica-dj Bart van Leeuwen maakt iedere werkdag tijdens het programma 'Goud van Oud' om tien over tien het serienummer van het tientje bekend. De luisteraar die dit originele tien-eurobiljet in handen heeft moet het de werkdag daarna live in de uitzending aan Bart van Leeuwen laten zien. Vervolgens wordt zijn of haar portemonnee goed gevuld door Radio Veronica.

Vorig jaar hield Radio Veronica voor het eerst de actie met de jacht op de biljetten van tien euro. Uiteindelijk registreerden de luisteraars van het radiostation 142.848 biljetten. Ik ben benieuwd of de deelnemers dit jaar meer dan anderhalf miljoen euro kunnen oppotten! De actie van dit jaar loopt tot en met 10 oktober 2008.

Zie ook over de Tientjesjacht:
- Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie
- Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?

Lees ook:Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?
Lees ook:Ruim 700.000 euro aan tientjes vastgehouden
Lees ook:Eindstand tientjesactie: 86.338 biljetten opgepot
Lees ook:Al bijna 17.000 tientjes geregistreerd bij actie Radio Veronica
Lees ook:Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes

 1. riki

  Op jacht naar een tientje,
  dat gaat van hand tot hand.
  Op jacht naar een tientje,
  door het hele land.
  Heb jij hem soms gezien,
  dat briefje van tien.

  Dat was een liedje van Veronica Call tv, van jaaaren geleden (toen nog tien gulden). Dat was zo’n zelfde soort actie :)

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Oh lachen! Nooit gehoord dat rijmpje!

  De Tientjesactie is overigens ook door buitenlandse radiostations gehouden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>