Radio 6 dit weekend vanaf North Sea Jazz

Radio 6 Soul & Jazz laat luisteraars drie dagen lang thuis meegenieten van Nederlands grootste en bekendste jazzfestival. Op 8, 9 en 10 juli zijn tientallen optredens en festivalupdates te horen. In de line-up staan grote namen als Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Marcus Miller, Prince, Esperanza Spalding, Chaka Khan, Seal, BB King, Herbie Hancock, Tom Jones en Paul Simon. Vanuit de Radio 6-studio op het terrein van North Sea Jazz komen interviews met artiesten en op het festivalterrein halen Radio 6-dj’s reacties bij bezoekers.

De Radio 6-uitzendingen rond North Sea Jazz zijn vrijdag van 14.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 01.00 uur. Op radio6.nl zijn de radio-uitzendingen vanaf North Sea Jazz rechtstreeks in beeld en geluid te volgen. Artiesten zoals Marcus Miller, Eric Vloeimans, Gregory Porter en Ruben Hein komen naar de Radio 6-studio in Ahoy voor een exclusief optreden.

De NTR doet verslag van North Sea Jazz op tv, radio en internet. Op Cultura24 kan de kijker terecht voor North Sea Jazz-concerten, rechtstreeks uitgezonden vanaf het festival, zaterdag 9 juli en zondag 10 juli vanaf 18:00 uur. Cultura24 is het digitale themakanaal van de Publieke Omroep voor kunst en cultuur.

Lees ook:Glazen studio uitzendplek voor Radio 6 tijdens North Sea Jazz
Lees ook:Radio 6 live vanaf North Sea Jazz 2009
Lees ook:Radio 6 live vanaf North Sea Jazz
Lees ook:North Sea Jazz 2010 te volgen op Radio 6
Lees ook:Radio 6 Icon Award voor Marcus Miller

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 6 dit weekend vanaf North Sea Jazz

 1. Ingrid

  Hopelijk geven jullie Tom Jones de aandacht die hij verdiend .Wij zullen zeker aan wezig zijn zo ls zo veel concerten van deze ma( zowel in nederland als engeland en wales

  Super artiest

  vr gr Tommie sisters from Holland

    /   Reply  / 
 2. H

  Hallo; dit is een oproep!!
  Tijdens het optreden van BB.King is er een liedje gezongen waarbij iedereen moest meedoen. Het klonk mij bekend in de oren maar ik weet niet meer welk liedje dat was.
  Help alsjeblieft!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>