Radio 6 live vanaf North Sea Jazz 2009

Voor de derde keer zendt Radio 6 uit vanaf het North Sea Jazz-festival in het Rotterdamse Ahoy. Radio 6 doet 10, 11 en 12 juli 2009 als enige radiozender live en exclusief verslag van hét Nederlandse jazzfestival, waar dit jaar artiesten als Duffy, Seal, Adele en BB King het podium beklimmen, evenals Nederlandse grootheden als Wouter Hamel en Candy Dulfer. Radio 6 verwent luisteraars met veel livemuziek. In vijf zalen registreert de jazz-zender in samenwerking met de NPS meer dan 60 optredens. Highlights van deze optredens zijn gedurende drie dagen te horen op Radio 6.


In de studio spreken de presentatoren met nationale en internationale artiesten. Verslaggevers gaan op pad om reacties uit het publiek te peilen. Ze brengen verslag vanuit de coulissen en kleedkamers.

 ACTUEEL: North Sea Jazz 2009 ook op Radio 2

In een glazen studio op een centrale binnenplaats tussen de zalen Nile, Congo en Maas maken de presentatoren van Radio 6 gedurende drie dagen 31 uur radio. Namens Radio 6 zijn Winfried Baijens, Jaap Brienen, Vincent van Engelen, Co de Kloet en Steef Cuijpers in Rotterdam aanwezig. Op vrijdag 10 juli zendt Radio 6 van 16:00 tot 01:00 uur uit vanaf North Sea Jazz. Op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli is het festival van 14:00 uur tot 01:00 uur op Radio 6 te volgen.

Internet

Vanaf woensdag 8 juli heeft Radio6.nl een speciale North Sea Jazz-festivalsite. Radio6.nl en NPS Nieuwe Media bieden hier artiestenprofielen aan met onder meer biografieën en concerten on demand in audio en video. Verder op deze site recensies, interviews, unieke foto´s en sfeerreportages van North Sea Jazz.
Het digitale themakanaal Cultura brengt rechtstreeks vanaf het festival het mooiste van vrijdag, zaterdag en zondag.

North Sea Jazz Mobile Guide

Het North Sea Jazz Festival en Radio 6 stellen ook een programmagids voor op mobiele telefoons beschikbaar. Naast het meest actuele blokkenschema bevat de mobiele gids informatie over alle artiesten, een interactieve plattegrond van de festivallocatie, handige routes en het laatste festivalnieuws verzorgd door Radio 6. De mobiele programmagids is een gratis opvraagbare applicatie via www.radio6.nl en de website van North Sea Jazz.

The Best of North Sea Jazz

Van 13 tot en met 17 juli 2009 presenteert Radio 6 The Best of North Sea Jazz. Een week lang de mooiste, indrukwekkendste en beste optredens van het dan net afgelopen North Sea Jazz-festival.

North Sea Jazz bij de NPS op Nederland 3

In drie rechtstreekse uitzendingen doet de NPS verslag van de 34e editie van North Sea Jazz. Presentatoren Hans Mantel, Andrew Makkinga en Hadassah de Boer verkennen het festival, praten met artiesten, mensen achter de schermen en het publiek. Dit jaar is er veel aandacht voor de grote namen, maar ook onbekend talent en nieuwkomers komen uitgebreid aan bod. Uitzendingen: vrijdag 10 juli van 22:55 tot 00:10 uur, zaterdag 11 en zondag 12 juli van 23:05 tot 01:05 uur op Nederland 3.

Lees ook:Glazen studio uitzendplek voor Radio 6 tijdens North Sea Jazz
Lees ook:North Sea Jazz 2009 ook op Radio 2
Lees ook:Radio 6 dit weekend vanaf North Sea Jazz
Lees ook:Radio 6 live vanaf North Sea Jazz
Lees ook:North Sea Jazz 2010 te volgen op Radio 6

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Radio 6 live vanaf North Sea Jazz 2009

  1. Pingback: North Sea Jazz 2009 ook op Radio 2 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>