Willeke Alberti week op NPO Radio 5

NPO Radio 5 Nostalgia eert van 2 tot en met 6 februari Willeke Alberti. Op 3 februari viert de zangeres en actrice haar 70ste verjaardag en 2015 is het jaar dat ze 60 jaar in het vak zit. Ook gaat aandacht uit naar haar vader Willy, die 30 jaar geleden overleed. Luisteraars horen de hele week veel liedjes uit het rijke oeuvre van Willeke Alberti en verhalen over haar indrukwekkende carrière en leven. Vrijdag sluit de week af met een radioportret en hoogtepunten uit de jubileumshow van Willeke in Carré.

NPO Radio 5 Nostalgia draait van maandag 2 februari 6.00 uur tot en met vrijdag 6 februari 19.00 uur veel muziek van Willeke Alberti, waaronder de bekende liedjes Mijn Dagboek, Telkens Weer, Het Oude Huis, De Winter Was Lang en De Glimlach Van Een Kind. De programma’s besteden allen op eigen wijze aandacht aan het leven en het oeuvre van de diva van de Nederlandse lichte muziek.

Vrijdag 6 februari zendt NPO Radio 5 Nostalgia van 16.00 tot 17.00 uur een radioportret uit. Vanaf 17.00 uur horen luisteraars de hoogtepunten uit haar jubileumshow Willeke: een leven als een lied, dat begin februari in Carré plaatsvindt. In de show neemt Willeke luisteraars mee op een persoonlijke muzikale reis langs belangrijke momenten in haar leven. Gezellige en vrolijke nummers wisselen af met mooi, aangrijpend repertoire.

Lees ook:Willeke Alberti krijgt jubileumconcert bij pensionering
Lees ook:Willeke Alberti geëerd met Nostalgia Oeuvreprijs
Lees ook:65e Verjaardag Willeke Alberti gevierd met concert
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Liesbeth List ontvangt Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>